یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

معرفی ورزشگاه های میزبان جام جهانی


معرفی ورزشگاه های میزبان جام جهانی

جام جهانی ۲۰۱۰ در ده ورزشگاه از روز جمعه در آفریقای جنوبی برگزار می شود

جام جهانی ۲۰۱۰ در ده ورزشگاه از روز جمعه در آفریقای جنوبی برگزار می‌شود.

ورزشگاه ام‌ بومبلا یکی از ورزشگاه‌هایی است که به منظور استفاه در جام جهانی ۲۰۱۰ ساخته شده است. نام این ورزشگاه از یک عبارت رایج در زبان آفریقایی گرفته شده که به معنای «محل گردهمایی عده‌ای زیاد در منطقه کوچک» است.

این ورزشگاه که گنجایش ۴۶۰۰۰ نفر جمعیت را دارد در فاصله ۷ کیلومتری شهر نلس پرویت در ایالت ام پامالانگا واقع شده است. نزدیک‌ترین فرودگاه به این شهر در فاصله ۱۲ کیلومتری ورزشگاه واقع شده و کروگر ـ ام پامالانگا نام دارد.

این ورزشگاه در ناحیه سرسبزی واقع شده است. فضای سبز اطراف ورزشگاه و پارک‌های زیبا مناظری را برای بازدید کنندگان به وجود خواهند آورد.

با افتتاح ورزشگاه ام بومبلا، حیات فوتبالی در شهر نلس پرویت آغاز خواهد شد. پیش از ساخت این ورزشگاه هیچ بازی باشگاهی یا ملی در این شهر انجام نشده بود.

با توجه به این که ایالت ام پامالانگا از ایالت‌های فقیر کشور آفریقای جنوبی است، در ساخت این ورزشگاه از هیچ ماده اولیه خارجی استفاده نشده و تمام مصالح به کار رفته در آن بومی است.

طراحی کاسه‌ای شکل ورزشگاه از تابش شدید آفتاب جلوگیری خواهد کرد. با توجه به نزدیک بودن پارک حیات وحش کروگر، صندلی‌های این ورزشگاه به رنگ سیاه و سفید راه راه (گورخری) درآمده است.

طبق برنامه اعلام شده ۴ دیدار مقدماتی در این ورزشگاه برگزار خواهد شد.

▪ هندوراس ـ شیلی

▪ ایتالیا ـ نیوزیلند

▪ استرالیا ـ صربستان

▪ کره شمالی ـ ساحل عاج

● ورزشگاه فری استیت

ورزشگاه فری استیت در شهر بلوم فونتین در ایالت مانگا اونگ قرار دارد و یکی از ورزشگاه های میزبان جام جهانی ۲۰۱۰ خواهد بود. شهر بلوم فونتین که در زبان آفریقای جنوبی به معنای جایگاه یوزپلنگ هاست یکی از ورزشگاه‌های زیبای این کشور را در خود جای داده است.

ورزشگاه فری استیت اخیرا به منظور آمادگی برای میزبانی جام جهانی ۲۰۱۰ بازسازی شده است. این ورزشگاه در جام کنفدراسیون ها هم مورد استفاده قرار گرفت و دیدار حساس تیم های اسپانیا و آمریکا در آن برگزار شد.

این ورزشگاه که اخیرا بازسازی شده، زمین اختصاصی تیم راگبی چیتا نیز هست و تاکنون مسابقات زیادی در این رشته ورزشی در این ورزشگاه برگزار شده است.

افزایش ظرفیت ورزشگاه از ۳۸۰۰۰ نفر به ۴۵۰۰۰ نفر، افزایش صندلی های جایگاه وی آی پی، اختصاص جایگاهی ویژه برای خبرنگاران و احداث پارکینگ در بازسازی اخیر این ورزشگاه صوررت گرفته است.

این ورزشگاه سابقه میزبانی جام جهانی راگبی در سال ۱۹۹۵ و جام ملت های آفریقای جنوبی در سال ۱۹۹۶ را در کارنامه دارد.

دسترسی به این ورزشگاه به دلیل واقع شدن در مرکز آفریقای جنوبی بسیار راحت است. فرودگاه بین المللی بلوم فونتین در نزدیکی این ورزشگاه قرار دارد و مسافران برای جابه جایی کار دشواری پیش رو نخواهند داشت.

جایگاه وی.آی.پی بسیار مجهز و پیشرفته این ورزشگاه آن را از این نظر در آفریقای جنوبی در زمره بهترین ورزشگاه‌ها قرار داده است.

ورزشگاه فری استیت میزبانی ۶ دیدار را در جام جهانی ۲۰۱۰ بر عهده خواهد داشت:

▪ ژاپن- کامرون

▪ یونان - نیجریه

▪ اسلوواکی- پاراگوئه

▪ فرانسه – آفریقای جنوبی

▪ سوئیس - هندوراس

ـ یک دیدار در مرحله یک هشتم نهایی

● ورزشگاه الیس پارک

ورزشگاه الیس پارک یکی از ورزشگاه های قدیمی کشور آفریقای جنوبی است که در شهر ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی واقع شده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، این ورزشگاه زیبا که یادآور خاطرات تلخ و شیرین فراوانی برای مردم این کشور است در سال ۱۹۲۸ و برای راگبی ساخته شد.

دیدارهای حساس و فراموش نشدنی زیادی در عرصه فوتبال ملی در این ورزشگاه برگزار شده است که از این جمله می توان به دیدار پایانی و همچنین مراسم افتتاحیه و اختتامیه رقابتهای جام کنفدراسیون‌ها اشاره کرد.

این ورزشگاه برای برگزاری مهم ترین تورنمنت فوتبالی در دنیا تغییرات زیادی کرده است. تغییر چمن زمین مسابقه، افزایش ظرفیت در قسمت های غربی و شمالی، ساخت رختکن های جدید و مدرن و ساختن درب ورودی دیگری در بخش شمالی پارک الیس را به یکی از زیباترین و مدرن ترین ورزشگاه های دنیا تبدیل کرده است.

ظرفیت ورزشگاه پیش از این ۵۷۰۰۰ نفر بود که با ایجاد تغییرات در سکوها با افزایش ۹درصدی به ۶۲۰۰۰ نفر افزایش یافت.

تجهیزات مدرن و پیشرفته برای خبرنگاران، محوطه وی.آی.پی فوق العاده زیبا و مدرن، امکانات لازم برای معلولان، زمین چمن جدید و تجهیزات مدرن صوتی تصویری برای اطلاع رسانی به تماشاچیان در جریان بازی از ویژگی های خوب ورزشگاه الیس پارک آفریقای جنوبی است.

مردم آفریقای جنوبی چهره نلسون ماندلا را در سال ۱۹۹۵ در این ورزشگاه هرگز از یاد نخواهند برد. ماندلا بعد از دیدار پایانی با جام قهرمانی در این ورزشگاه دور افتخار زد.

بیش از ۳۰ هزار متر مربع بتون، سه میلیون و صدهزار قطعه آجر و ۵۰۰ هزار پاکت سیمان در ساخت این ورزشگاه به کار رفته است. الیس پارک ورزشگاه اختصاصی تیم باشگاهی اف سی اورلاندو پیریتس است که محبوبیت خاصی بین مردم این کشور دارد.

سکوهای این ورزشگاه با وجود قدیمی بودن بسیار هوشمندانه طراحی شده اند، به گونه ای که از بالاترین سکو هم می توان بازیکنان را از فاصله ای بسیار نزدیک به وضوح دید.

ورزشگاه الیس پارک میزبانی ۷ دیدار را در جام جهانی بر عهده خواهد داشت:

▪ آرژانتین – نیجریه

▪ برزیل – کره شمالی

▪ اسلوونی – آمریکا

▪ اسپانیا – هندوراس

▪ ایتالیا – اسلواکی

ـ یک دیدار در مرحله یک هشتم نهایی

ـ یک دیدار در مرحله یک چهارم نهایی

● ورزشگاه گرین پوینت

ورزشگاه گرین پوینت واقع در شهر کیپ تاون، پایتخت آفریقای جنوبی یکی از مدرن ترین ورزشگاه های حال حاضر دنیاست. ورزشگاه گرین پوینت که در حاشیه مرکز شهر کیپ تاون ساخته شده تنها چندصدمتر با دریا فاصله دارد.

نمای زیبای استادیوم کیپ تاون برای همیشه محوطه " نقطه سبز" را متحول می کند. معماری زیبا و طراحی مدرن این ورزشگاه باعث شده که آن را "ستاره کیپ تاون" بنامند.

سقف طراحی شده توسط مهندسان در تمام دنیا بی نظیر است. ساختار پایه ای این ورزشگاه شباهت زیادی به چرخ دوچرخه دارد. حدود ۷۲ کابل حلقه های درونی و بیرونی دایره ای که برای بالابردن سقف ورزشگاه به کار رفته را به هم متصل می کنند .

نوآوری دیگری که در ساخت سقف این ورزشگاه به کار رفته استفاده از شیشه های کلفت ۱۶ میلیمتری برای پوشش و محافظت تماشاچیان از بادهای تند و باران است.

ورزشگاه گرین پوینت تنها ورزشگاهی در دنیاست که سقف شیشه ای دارد. وزن این سقف بیش از ۴۷۰۰ تن است. به گفته سازندگان این ورزشگاه می توان در مواقع اضطراری ورزشگاه در عرض کمتر از ۱۵ دقیقه تخلیه کرد. در بخش داخلی سقف، ۳۶۰ چراغ قرار داده شده که باعث زیبایی این ورزشگاه در شب می شود.

این ورزشگاه دارای پنل های شیشه ای به ضخامت ۱۶ میلی متر است تا از تماشاگران در مقابل باد شدید و باران محافظت کند. شیشه ای بودن این پنل ها باعث گرم شدن ورزشگاه در زمستان می شود. گنجایش ورزشگاه گرین پوینت بیش از ۶۸۰۰۰ نفر است.

ورزشگاه گرین پوینت در جام جهانی ۲۰۱۰ میزبانی ۸ دیدار را بر عهده خواهد داشت:

▪ اروگوئه – فرانسه

▪ ایتالیا – پاراگوئه

▪ انگلیس- الجزایر

▪ پرتغال- کره شمالی

▪ کامرون - هلند

ـ یک دیدار درمرحله یک هشتم نهایی

ـ یک دیدار در مرحله یک چهارم نهایی

ـ یکی از دو دیدار مرحله نیمه نهایی

● ورزشگاه لفتوس ورسفلد

ورزشگاه لفتوس ورسفلد در مرکز شهر پرتوریا قرار دارد و یکی از ورزشگاهای قدیمی آفریقای جنوبی به شمار می رود. به گزارش ایسنا، این ورزشگاه قدیمی که با اندکی تغییرات بالاخره توانست استانداردهای لازم برای برگزاری جام جهانی را به دست آورد، پیشینه زیادی در آفریقای جنوبی دارد و در سال های قبل میزبان مسابقات راگبی بوده است.

بازسازی جایگاه خبرنگاران و احداث سقف برای ورزشگاه از جمله اقدامات لازم برای نوسازی این ورزشگاه بود تا بتواند میزبانی جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی را بر عهده بگیرد.

از دیگر امکانات مدرن این ورزشگاه می توان به اسکوربورد الکترونیک، نورافکن های قوی و دستگاه های ارتباطی پیشرفته برای ارسال گزارش بازی ها اشاره کرد.

این ورزشگاه تاکنون نام های مختلفی داشته است و سرانجام با قطعی شدن اسپانسر با نام لوفتوس ورسفلد به فیفا معرفی شد. ورزشگاه لوفتوس ورسفلد در جام کنفدراسیونهای سال ۲۰۰۹ هم میزبانی چندین مسابقه مهم را بر عهده داشت.

ورزشگاه لوفتوس از نظر امکانات با ورزشگاه های مدرن دنیا برابری می کند، البته به دلیل قدیمی بودن به هیچ وجه زیبایی ظاهری ورزشگاه های نوساز آفریقای جنوبی را ندارد.

این ورزشگاه در عرصه هنر هم جایگاه مهمی دارد و کنسرت های زیادی در آن برگزار شده است. آفریقای جنوبی خاطره خوبی از این ورزشگاه دارد. تیم فوتبال این کشور اولین پیروزی اش را مقابل یک تیم اروپایی در این ورزشگاه به دست آورد.

ورزشگاه لوفتوس ورسفلد میزبانی ۶ دیدار را در جام جهانی ۲۰۱۰ بر عهده خواهد داشت:

▪ صربستان - غنا

▪ آفریقای جنوبی- اروگوئه

▪ کامرون - دانمارک

▪ آمریکا- الجزایر

▪ شیلی - اسپانیا

ـ یک دیدار در مرحله یک هشتم نهایی

ورزشگاه ساکرسیتی یکی از زیباترین ومدرن ترین ورزشگاه های آفریقای جنوبی است که میزبانی دیدار افتتاحیه و دیدار پایانی جام جهانی ۲۰۱۰را بر عهده خواهد داشت.

این ورزشگاه که با نمای فوق العاده زیبا، سمبل هنر معماری آفریقای جنوبی هم به شمار می رود، میزبان دیدار افتتاحیه و اختتامیه جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی خواهد بود.

این ورزشگاه در جنوب غربی شهر ژوهانسبورگ و در فاصله اندکی از شهر فوتبالی سووتو واقع شده است.

ورزشگاه ساکرسیتی خاطرات تلخ و شیرین فراوانی را از سال های گذشته در خاطر دارد. علاوه بر برگزاری مسابقات مهم ورزشی رویدادهای سیاسی در تاریخچه این ورزشگاه به چشم می خورد.

ظرفیت این ورزشگاه در ابتدا ۸۰ هزار نفر بود که با ایجاد تغییرات در سکو و اضافه شدن چندین ردیف صندلی به ۹۴۷۰۰ نفر افزایش یافت.

دیگو مارادونا سرمربی تیم ملی آرژانتین که اسفند ماه گذشته از این ورزشگاه دیدن کرد، آن را زیباترین ورزشگاهی توصیف کرد که تاکنون از نزدیک دیده است.

صندلی های سفید و آبی این ورزشگاه بزرگ چنان زیبایی به آن بخشیده است که چشم ها را برای دقایقی چند به خود خیره می کند. طراحی این ورزشگاه با اقتباس از یکی از معروف ترین کدوهای بیضی شکل موردعلاقه مردم آفریقای جنوبی صورت گرفته است.

این ورزشگاه شباهت زیادی به نوعی سفالینه خاص آفریقای جنوبی نیز دارد، بنابراین علاوه بر جنبه ورزشی بار فرهنگی کشور آفریقای جنوبی را هم بر دوش می کشد.

ورزشگاه ساکرسیتی میزبانی ۷ مسابقه در جام جهانی ۲۰۱۰ را بر عهده خواهد داشت.

▪ آفریقای جنوبی- مکزیک (افتتاحیه)

▪ هلند- دانمارک

▪ آرژانتین – کره جنوبی

▪ برزیل- ساحل عاج

ـ یک دیدار مرحله یک هشتم نهایی

ـ یک دیدار مرحله یک چهارم نهایی

ـ دیدار پایانی

● ورزشگاه پیتر موکابا

ورزشگاه پیتر موکابا در شهر پولوک وین واقع شده و میزبانی ۴ دیدار را در جام جهانی ۲۰۱۰ بر عهده خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، این ورزشگاه که پیش از این پیترزبورگ نامیده می شد جانشین ورزشگاه قدیمی پیترموکابا شده است.

مسئولان برگزاری مسابقات ابتدا در نظر داشتند ورزشگاه قدیمی پیترموکابا را بازسازی کنند اما ترجیح دادند این کار را به بعد از جام جهانی واگذار کنند.

طراحی استادیوم جدید پیتر موکابا، با الهام از درخت سمبلیک بائوباب که درختی استوایی است صورت گرفته است.

هواداران فوتبال در این شهر آفریقای جنوبی بی صبرانه منتظر آغاز این رقابتها هستند. پولوکوان کوچکترین شهری است که میزبانی رقابتهای جام جهانی را در اختیار دارد ولی استادیوم خوب و مجهز این شهر گویای آن است که این شهر می تواند میزبان خوبی برای این رقابتها باشد.

طیق گفته مسئولان برگزاری جام جهانی بعد از پایان این رقابت ها این ورزشگاه به تیمهای باشگاهی این شهر اختصاص خواهد یافت و علاوه بر این دیدارهای راگبی که در آفریقای جنوبی، ورزشی پرطرفدار محسوب می شود نیز در آن برگزار خواهد شد.

۱۶۷۵ صندلی برای نمایندگان مطبوعات درنظر گرفته شده است. پارکینگ بزرگی برای اتوبوس‌های تیم‌ها و مسوولان حاضر در ورزشگاه ساخته شده است.

دیدیه دروگبا، ستاره تیم ملی ساحل عاج اولین بازی ملی اش برای تیم ملی کشورش را در ورزشگاه قدیمی پیترموکابا برگزار کرده بود. این دیدار در سال ۲۰۰۲ و در رقابتهای جام ملت‌های آفریقا برگزار شد که در آن آفریقای جنوبی با نتیجه ۱-۲ از سد ساحل عاج عبور کرد.

طراحی این ورزشگاه به نحوی است که تماشاچیان حاضر در ورزشگاه می توانند از آسمان شهر پولوک وین بهره ببرند و به علاوه به لطف طراحی مناسب، هواداران بسیار به زمین مسابقه نزدیک هستند.

این ورزشگاه که در کوچکترین شهر میزبان جام جهانی واقع شده است تنها میزبانی ۴ دیدار را بر عهده خواهد داشت.

▪ فرانسه – مکزیک

▪ پاراگوئه - نیوزیلند

▪ یونان- آرژانتین

▪ الجزایر- اسلوونی

● ورزشگاه رویال بافوکنگ

ورزشگاه رویال بافوکنگ در شهر روستنبرگ میزبان یکی از ورزشگاه های محل برگزاری جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی است.

ورزشگاه رویال بافوکنگ در واقع مجموعه ورزشی‌ای برای رشته های راگبی، فوتبال و دوو میدانی است که در فوکنگ نزدیک روستنبرگ بنا شده است.

ورزشگاه بافوکنگ در سال ۱۹۹۵ برای میزبانی جام جهانی راگبی ساخته شد و از آن پس رویال بافوکنگ نامیده شد که نام یکی از قبیله هایی است که سالها پیش در این منطقه سکونت داشته اند.

هر چند که این ورزشگاه در ابتدا، استادیوم راگبی بود ولی اکنون و به ویژه پس از جام جهانی ۱۹۹۵ راگبی، بیشتر برای بازیهای فوتبال به کار می رود.

این ورزشگاه در جام کنفدراسیون ها در سال ۲۰۰۹ هم مورد استفاده قرار گرفت و ۴ مسابقه در آن برگزار شد.

در بازسازی این ورزشگاه جایگاه های قسمت غربی ورزشگاه احداث و گسترش داده شده و سقفی جانبی هم برای آن در نظر گرفته شده است. از دیگر امکانات جدید این ورزشگاه می توان به اسکوربورد الکترونیکی، صندلی های و نورافکن های جدید اشاره کرد.

نها برای سقف این ورزشگاه بیش از ۴۵ میلیون دلار هزینه شده است. گنجایش این ورزشگاه در ابتدا ۳۸ هزار نفر بود که با اضافه شدن سکوهای جدید اکنون می تواند ۴۲ هزار نفر را در خود جای بدهد.

معادن فراوان پلاتین در این منطقه از آفریقای جنوبی شرایط اقتصادی مناسبی برای این ایالت فراهم کرده است و به همین دلیل عملیات نوسازی و تعمیرات اساسی این ورزشگاه بدون صرفه جویی و با حداکثر امکانات صورت گرفته است.

ورزشگاه رویال بافوکنگ میزبانی ۶ دیدار را در جام جهانی بر عهده خواهد داشت.

▪ انگلیس- آمریکا

▪ نیوزیلند- اسلواکی

▪ غنا - استرالیا

▪ مکزیک - اروگوئه

▪ دانمارک - ژاپن

ـ یک دیدار در مرحله یک هشتم نهایی

● ورزشگاه نلسون ماندلا

ورزشگاه ساحلی نلسون ماندلا ، در بندر الیزابت در ساحل جنوب شرقی آفریقای جنوبی واقع شده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) این ورزشگاه یکی از ورزشگاه های تازه ساز است که برای رقابتهای جام کنفدراسیون ها در سال ۲۰۰۹ در نظر گرفته شده بود اما به دلیل عدم آمادگی کامل نتوانست میزبانی را بر عهده بگیرد.

این ورزشگاه که کار ساخت آن بیش از یک سال است به پایان رسیده است، ظرفیت پذیرش ۴۸هزار تماشاگر را داراست.

سقف این ورزشگاه به شکل بسیار زیبایی طراحی شده است. چشم انداز زیبای رو به دریاچه و نمای بیرونی شیک و مدرن ورزشگاه نلسون ماندلا را به یکی از زیباترین ورزشگاه های این کشور تبدیل کرده است.

صندلی های ورزشگاه به صورت تصادفی نارنجی و قرمز روشن رنگ آمیزی شده اند. به این ترتیب تغییر رنگ صندلی در اثر تابش نور آفتاب چندان محسوس نخواهد بود.

باشگاه بدنسازی، فروشگاه بزرگ ورزشی و پارکینگی با ظرفیت ۵۰۰ خودرو از امکانات جانبی این ورزشگاه زیبا و مدرن است. ۱۱ آسانسور با

راحی آخرین مدل های روز دنیا در این ورزشگاه وجود دارد. تنها نقطه ضعف اصلی این ورزشگاه نداشتن پله برقی است.

ورزشگاه نلسون ماندلا میزبانی ۸ دیدار را در جام جهانی ۲۰۱۰ بر عهده خواهد داشت.

▪ کره جنوبی – یونان

▪ ساحل عاج – پرتغال

▪ آلمان- صربستان

▪ شیلی- سوئیس

▪ اسلوونی – انگلیس

ـ یک دیدار مرحله یک هشتم نهایی

ـ یک دیدار مرحله یک چهارم نهایی

ـ دیدار رده بندی

● ورزشگاه موسز مابیدا

ورزشگاه جدید موسز مابیدا در شهر دوربان میزبان یکی از دو دیدار نیمه نهایی جام جهانی ۲۰۱۰ خواهد بود.

به گزارش ایسنا، این ورزشگاه طراحی جالب و منحصر به فردی دارد و با آخرین متدهای بین المللی ورزشی ساخته شده است.

موسز مابیدا با گنجایش ۷۰ هزار تماشاگر یکی از ورزشگاه های تراز اول برای میزبانی رقابتهای جام جهانی ۲۰۱۰ است. البته گفته می شود بعد از پایان جام جهانی ظرفیت این ورزشگاه به ۵۴۰۰۰ نفر کاهش خواهد یافت.

ورزشگاه موسز مابیدا طراحی جالب و منحصر به فردی دارد. سازه ای کمانی شکل که طاق پیروزی نام دارد با ۱۰۶ متر ارتفاع در وسط این ورزشگاه قرار گرفته و زیبایی خاصی به نمای بیرونی آن بخشیده است.

این طاق زیبا احتمالا با استقبال فراوانی روبرو خواهد شد. جهانگردان می توانند به بالای این طاق بروند و چشم انداز شهر دوربان را تماشا کنند.

موسز مابدیا چیزی فراتر از یک ورزشگاه فوتبال است و علاوه بر این جاذبه گردشگری یک مجموعه کامل ورزشی را هم در خود جای داده است.

سقف این ورزشگاه از جنس فایبرگلاس است و با ورق هایی از جنس استیل به طاق پیروزی متصل شده است. صندلی های این ورزشگاه بسیار جادار و بزرگ طراحی شده است و تماشاگران به ۵۰ درصد صندلی های ورزشگاه از در اصلی ورزشگاه واقع در طبقه اول دسترسی خواهند داشت.

این ورزشگاه با ۷۰ هزار نفر بعد از ورزشگاه ساکرسیتی در ژوهانسبورگ بیشترین ظرفیت را دارد.

ورزشگاه موسز مابیدا میزبانی ۷ دیدار را در جام جهانی ۲۰۱۰ بر عهده خواهد داشت.

▪ آلمان - استرالیا

▪ اسپانیا - سوئیس

▪ هلند - ژاپن

▪ نیجریه- کره جنوبی

▪ پرتغال- برزیل

ـ یک دیدار مرحله یک هشتم نهایی

ـ یکی از دو دیدار مرحله نیمه نهایی



همچنین مشاهده کنید