جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا
گاتا | طرز تهیه گاتا نان ارمنی
مواد مورد نیاز برای خمیر گاتا
![گاتا | طرز تهیه گاتا نان ارمنی](/web/imgs/27/16/o1e7t1.jpeg)
طرز تهیه خمیر گاتا طرز تهیه مواد داخل گاتا
![گاتا | طرز تهیه گاتا نان ارمنی](/web/imgs/27/16/o1e7t2.jpeg)
نکات تکمیلی در مورد گاتا
500 تا 550 گرم آرد
250 گرم کره
125 میلی لیتر شیر
20 گرم شکر
3 تا تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری مایه خمیر
یک چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
نمک رو هم یه ذره نشونش بدین
مواد لازم برای داخل گاتا
100 گرم آرد تفت داده شده
175 گرم کره
60 گرم شکر
دارچین، پودر هل، مخلوط ادویه های دیگه هر چقدر دست دارید
گردو و یا هر مغزینه دیگه ای باز هم هرچقدر دوست دارید
![گاتا | طرز تهیه گاتا نان ارمنی](/web/imgs/27/16/o1e7t1.jpeg)
همیشه کره رو چند ساعت قبل از شروع پخت و پز از یخچال دربیاورید تا به دمای محیط برسه .
تخم مرغ ها، کره، مایه خمیر،نمک، بیکینگ پودرو شیر را در ظرف میریزیم و چند دقیقه ای هم میزنیم تا کره خوب وا بره. بعد آرد الک شده رو یواش یواش به این مخلوط عجیب و غریب اضافه میکنیم. با دست هم بزنید و اگر خمیر زیادی شله بهش آرد اضافه کنید. بعد خمیر رو به یه سطح آردپاشی شده منتقل کنید و خوب خمیر رو ورز بدین.
خوب که خمیر رو ورز دادین به یه ظرف تمیز منتقلش کنید. و یکی دو ساعتی کنار بگذارید.
کره و شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا سبک بشه. بعد آرد تفت داده شده رو اضافه کنید تا یک خمیر لطیف به دست بیاد. بعد ادویه ها و مغزینه ها تون رو اضافه کنید و خوب با دست هم بزنید. خمیر رو بزارید تو یخچال تا خودش رو بگیره نیم ساعت بسه.
درباره آرد اگر تفتش ندید بوی خامی آدر توی شیرینی باقی میمونه.
یه تیکه خمیر بردارید و گردش کنید بعد با وردنه صافش کنید و حالا یک تیکه از مغز گاتا رو بردارید و گلوله کنید و بزارید روی خمیر گاتا و خمیر رو جمع کنید و بعد دوباره روش وردنه بکشید ولی خیلی نازکش نکنید. حالابه یک زرده تخم مرغ یه قاشق شیر بزنید و و خوب همش بزنید و با قلم مو بمالید روی گاتاها. فر رو روی دمای 200 درجه سانتیگراد بزارید و برای نیم ساعت گاتاها رو بزارید توش.
یکی دیگر از روشهای پیچیدن گاتا:یه تیکه بزرگ خمیر بردارید و مثل یه مستطیل شکلش بدید و خوب با وردنه روش برید ولی خیلی نازکش نکنید.حالا مغز گاتا رو بزارید روش و سه تا تا بزنید.
گاتای خوشمزه حاضر است. با چای یا قهوه نوش جان کنید.
![گاتا | طرز تهیه گاتا نان ارمنی](/web/imgs/27/16/o1e7t2.jpeg)
گاتا جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
گاتا را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات شهدای خدمت ایران علیرضا زاکانی سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف محمدباقر قالیباف مناظره انتخاباتی
سیل هواشناسی بارش باران سوادکوه قتل قوه قضاییه تهران سیلاب سازمان هواشناسی محیط زیست شهرداری تهران افزایش حقوق بازنشستگان
دولت سیزدهم قیمت خودرو هوش مصنوعی قیمت دلار قیمت طلا دلار حقوق بازنشستگان بازنشستگان نهضت ملی مسکن مسکن قیمت سکه خودرو
جوکر فضای مجازی احسان علیخانی تلویزیون سینمای ایران رسانه ملی سریال سینما تئاتر
ماهواره دانش بنیان
رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین دونالد ترامپ بولیوی جنگ غزه چین اتحادیه اروپا اوکراین ترکیه حزب الله لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران لیگ برتر عبدالکریم حسن کریستیانو رونالدو جام ملت های اروپا جواد نکونام لیگ برتر ایران
نمایشگاه الکامپ همراه اول عیسی زارع پور وزیر ارتباطات فناوری ایلان ماسک گوشی
دیابت سازمان غذا و دارو کاهش وزن سرطان زوال عقل سلامت روده