چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

پای اسفناج


پای اسفناج

پنیر خامه ای را هم بزنید تا نرم و یکدست شود، خامه و تخم مرغ ها را هم بزنید و بقیه مواد را اضافه کنید و کنار بگذارید.

مواد لازم برای نان پای:

آرد: دو و نیم پیمانه

نمک: یک قاشق مرباخوری

شکر: یک قاشق مرباخوری

کره سرد به تکه های کوچک ۲۲۵ گرم

آب یخ: یک چهارم تا نصف پیمانه

مواد لازم برای داخل پای

پنیر خامه ای، با دمای اتاق: ۸۵ گرم

خامه: یک سوم پیمانه

تخم مرغ: ۳ عدد

اسفناج خرد شده بدون آب: ۲۸۰ گرم

پنیر چدار یا پنیر فتا: نصف پیمانه

پنیر پارمیزان: یک چهارم پیمانه

پیازچه خرد شده: ۴ تا ۶ عدد

نمک و فلفل: به اندازه کافی

طرز تهیه مواد داخل:

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

پنیر خامه ای را هم بزنید تا نرم و یکدست شود، خامه و تخم مرغ ها را هم بزنید و بقیه مواد را اضافه کنید و کنار بگذارید.

برای تهیه نان، آرد، نمک، شکر و کره را مخلوط کنید تا به شکل خرده نان دربیاید.

آرام آرام آب یخ را اضافه کنید تا خمیر به دست بیاید.

خمیر را در پلاستیک بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

خمیر باز کرده را در ظرف مناسب پای قرار دهید و با استفاده از چنگال، روی آن را سوراخ کنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزد تا کمی طلایی شود. خمیر را کنار بگذارید تا خنک شود.

مواد داخل را در نان آماده بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید.

بگذارید پای آماده شده به مدت ۱۰ دقیقه کمی خنک شود سپس آن را سرو کنید.