چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
چند توصیه برای کاهش قند و شکر در غذا
۱. یاد بگیرید از شیرینی طبیعی غذا لذت ببرید. موادی مانند میوهها حاوی قند هستند ولی به میزان کمتر از مواد ساخته دست انسان (مربا، کمپوت و ...)
۲. از موادغذائی غنی در قند و شکر مثل انواع شیرینیها، مربا و نوشابههای شکری کمتر استفاده کنید.
۳. از کمپوتهائی استفاده کنید که بدون شکر اضافه درست شده باشند.
۴. در صورت نیاز به جای شکر و قند از قندهای رژیمی کم ضرر یا بیضرر استفاده کنید.
۵. برای جلوگیری از وابستگی به مواد حاوی قند، نوزادان را به غذاهای شیرین عادت ندهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست