جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
شیشانداز
شیشانداز یک خوراک گیلکیاست که باید اشتهای راحت و همهپسندی داشته باشید تا از آن خوشتان بیاید.
مواد اولیه برای دونفر:
کدو حلوایی پوست گرفته و خرد شده در قطعات بزرگ (۷×۷ سانت) نیم کیلو
پیاز ۱ عدد بزرگ
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی ۵ قاشق غذاخوری
آب نصف لیوان
شکر در صورت نیاز
نمک کمی
طرز تهیه:
کدو حلواییهای پوست کنده، در ابعاد مناسب خورد شده و تمیز را داخل روغن که از پیش داغ کردهاید بریزید و آن پنج دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید.
بعد کدوها را خارج کرده و پیاز را که بنا به سلیقه خودتان ریز یا خلال کرده، در باقیمانده روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
حال رب انار و آب را در ماهیتابه بریزید و کدوها را مرتب در سطح آن بچینید. کمی نمک به آن اضافه کنید. در ظرف را ببندید تا بسته به نوع کدو، هفت دقیقه یا کمی بیشتر پخته شود.
بدون متلاشی کردن کدوها غذا را در ظرف مناسبی بکشید و با نان لواش و ماست خامهای سرو کنید.
نکته:
ذات این غذا همان ترش و شیرین است با این حال اگر دوست دارید شیرینتر باشد میتوانید کمی شکر اضافه کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست