سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
از روغن های مایع به هیچ وجه برای سرخ كردن استفاده نكنید
از سه نوع روغن مایع، جامد و سرخ كردنی موجود در بازار روغن مایع از نظر ساختمانی بسیار حساس است.
روغن مایع بسیار حساس است و حرارت مستقیم به آن باعث تولید تركیبات مضر تحت عنوان اكرولیدن می شود كه سرطان زا بوده و برای سلامتی مضر هستند.
توصیه می شود كه از روغن های مایع به هیچ وجه برای سرخ كردن استفاده نشود.
زند مقدم با بیان این كه برای سرخ كردن مواد غذایی استفاده از روغن های جامد بهتر است، یادآور شد: اما نكته ای كه باید در این جا به آن توجه شود این است كه برای همه كاربردها نباید از روغن جامد استفاده شود.
«روغن امگا سه كه متخصصان تغذیه توصیه به مصرف آن می كنند تنها زمانی در روغن های مایع می تواند وجود داشته باشد كه روغن تحت حرارت قرار نگرفته باشد؛ لذا استفاده از روغن های مایع در غذاهایی نظیر خورش به دلیل وجود آب در آن (چون دمای آب موجود به بیش از ۱۰۰ درجه نمی رسد) منجر به تركیبات سرطان زا نمی شود اما هنگامی كه روغن های مایع تحت حرارت مستقیم هستند، تركیبات سرطان زا تولید می كنند.»
«استفاده از روغن های سرخ كردنی برای سرخ كردن غذا بهتر از استفاده از روغن های مایع به منظور سرخ كردن است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست