شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

املت فلفل و پیاز


املت فلفل و پیاز

● مواد لازم
▪ فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
▪ پیاز قرمز ۲ عدد
▪ نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
▪ كلم بروكلی ۲۰۰ گرم
▪ خامه تازه ۱۰۰ گرم
▪ جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
▪ روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
▪ …

مواد لازم

فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد

پیاز قرمز ۲ عدد

نخود فرنگی ۲۰۰ گرم

كلم بروكلی ۲۰۰ گرم

خامه تازه ۱۰۰ گرم

جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری

روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

ادویه مخصوص ۴/۱ قاشق چایخوری

نمك به میزان لازم

چگونگی تهیه

ابتدا در ماهیتابه ای روغن زیتون را گرم می كنیم با حرارت ملایم فلفل دلمه ای را همراه با پیاز قرمز خلال كرده حدود ۵ دقیقه تفت می دهیم كه سبك و نرم شوند . نخود فرنگی و كلم بروكلی را كمی بخارپز كرده به مخلوط پیاز و فلفل اضافه می كنیم در آخر تركیب خامه ، نمك ، ادویه مخصوص و جعفری خرد شده اضافه می كنیم كمی حرارت می دهیم و بعد سرو می كنیم . ( بجای كلم بروكلی می توانید از سیب زمینی یا هویج استفاده كنید).