جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
پای گوشت
مواد لازم برای خمیر پای
آرد سفید:
۱ و ۱/۲ لیوان
تخم مرغ:
۲ عدد
شیر:
۱/۳ لیوان
بیکینگ پودر:
۱ قاشق غذاخوری
کره:
۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
نمک:
به مقدار لا زم
مواد لازم برای پای
گوشت چرخ شده:
نیم کیلو
پیاز:
۱ عدد بزرگ
سس سفید:
۱ لیوان
پنیر پیتزا رنده شده:
به مقدار لازم
نمک و ادویه:
به مقدار لازم
طرز تهیه
آرد را با نمک و بیکینگ پودر الک کرده ،کره ذوب شده را به آن اضافه کرده هم بزنید. تخم مرغ و شیر را به آرد اضافه کرده با دست مواد را ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. برای مواد داخل پای ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده در کمی روغن سرخ کنید سپس گوشت چرخ شده را به آن اضافه کرده همراه پیاز تفت دهید. ادویه را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید.
خمیر پای را در ظرف دایره ای پهن کرده و مواد را داخل خمیر بریزید. روی تمام سطح گوشت را سس سفید ریخته سپس روی سس را پنیر پیتزا رنده شده بپاشید.ظرف را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا وقتیکه نان پای بپزد و روی پنیر طلایی رنگ شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست