پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

بیسکویت کشمشی


بیسکویت کشمشی

● مواد لازم:
۱) ۲ پیمانه آرد کیک
۲ ) ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
۳ ) یک چهارم قاشق چای خوری نمک
۴) نصف قاشق چاق خوری دارچین
۵ ) ۱ پیمانه شکر
۶) ۱۷۰ گرم کره نرم شده
۷ ) یک عدد تخم مرغ بزرگ
۸ ) یک …

مواد لازم:

۱) ۲ پیمانه آرد کیک

۲ ) ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر

۳ ) یک چهارم قاشق چای خوری نمک

۴) نصف قاشق چاق خوری دارچین

۵ ) ۱ پیمانه شکر

۶) ۱۷۰ گرم کره نرم شده

۷ ) یک عدد تخم مرغ بزرگ

۸ ) یک چهارم پیمانه شیر

۹ ) یک قاشق چای خوری وانیل

۱۰) یک پیمانه کشمش

طرز تهیه:

۱ ) فر را روی ۱۹۰ درجه سلسیوس تنظیم و دو سینی با کاغذ روغنی آماده کنید.

۲) آرد، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.

۳) شکر، کره، تخم مرغ و وانیل را به مدت یک دقیقه هم بزنید و کشمش و مخلوط آرد را به همراه دیگر مواد به آن اضافه و خوب با هم مخلوط کنید.

۴) با استفاده از قاشق، مایه را به فاصله چند سانتی متر از یکدیگر روی سینی بریزید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه تا زمانی که کناره های آن کمی طلایی شده است، در فر قرار دهید. با این خمیر حدود ۴۸ قطعه بیسکویت به دست خواهد آمد.