چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
حساسیت ها
در دانش پزشکی واژه هایی که تعریف آن ها از تعریف اصطلاح آلرژی (حساسیت) دشوارتر باشد، انگشت شمار است. این واژه را برای نخستین بار، یکی از متخصصان کودکان در سال ۱۹۰۶ به کار برد. از دیدگاه وی، واژه حساسیت نشانگر هرگونه آشفتگی دستگاه ایمنی بدن است. این عامل می تواند سرکوبگر یا برانگیزاننده باشد.
امروزه بررسی های متخصصان آلرژی در زمینه واکنش های ایمن، از محدوده حساسیت ساده به مراتب فراتر می رود. حساسیت یک واکنش دگرگون شده و یک واکنش غیرعادی است که در یک بافت یا در چند بافت مختلف بدن بروز می کند و علایمی از خود نشان می دهد. علت بروز آن به یک ماده بی جان ارتباط دارد که ممکن است یک ماده غذایی یا شیمیایی باشد که گاه فرد را به بیماری روانی یا جسمی دچار می کند. عمده ترین غذاها و خوراکی هایی که باعث حساسیت، عصبی شدن و بیماری یا اعتیاد خفیف می شود، عبارت است از: غلات، قند و شکر، شیرینی، قهوه، چای، شکلات، تخم مرغ، سیگار، شیر و فرآورده های آن.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم روز دختر دولت رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی مجلس شورای اسلامی حجاب رهبر انقلاب انتخابات انتخابات مجلس
قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران فضای مجازی آموزش و پرورش بارش باران پلیس وزارت بهداشت سلامت شهرداری قوه قضاییه
قیمت طلا خودرو قیمت دلار مالیات قیمت خودرو حقوق بازنشستگان مسکن بازار خودرو سایپا ایران خودرو بانک مرکزی بورس
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون محمدمهدی اسماعیلی کتاب جهان سریال سینمای ایران دفاع مقدس تئاتر سینما موسیقی
اینوتکس دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه رفح حماس آمریکا روسیه چین حمله به رفح ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا دورتموند لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی رئال مادرید
تبلیغات اپل عیسی زارع پور اینترنت فناوری گوگل سامسونگ ناسا نوآوری آیفون آب مایکروسافت
سرطان قلب سنگ کلیه کمردرد ناباروری روغن زیتون بیماران خاص بیمه سبزیجات