سه شنبه, ۲۵ دی, ۱۴۰۳ / 14 January, 2025
بیسکویت کاری هندی
مواد لازم برای تهیه ۴۰ عدد بیسکویت:
- کره: ۶۰ گرم
- پنیرخامه ای: ۶۰ گرم
- آرد مخمردار: (۱۵۰ گرم) ۱ پیمانه
- پودر کاری: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: یک نوک انگشت(به مقدارکم)
- شیر: تقریبا ۲ قاشق غذاخوری
- پنیرچدار رنده شده: ۶۰ گرم ½ پیمانه
بیسکویت کاری هندی
کره،پنیرخامه ای، آرد الک شده، پودر کاری و فلفل را در ظرف کوچکی می ریزیم و با همزن برقی می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. شیر را دراین مخلوط می ریزیم تا خمیر سفتی بدست آید. سپس خمیر را روی سطحی آغشته به آرد ورز می دهیم تا نرم و یکدست شود. خمیر را به ضخامت ۲ میلیمتر باز می کنیم و با قالب دایره ای شکل ۵ سانتی متری آن را می بریم. بیسکویت ها را به فاصله ۳ سانتی متر از هم در سینی چرب شده فر می چینیم، با قلم مو مقدار کمی از شیر اضافه را روی بیسکویت ها می مالیم و روی آن پنیر می پاشیم. سینی را حدود ۱۵ دقیقه در فر با درجه حرارت متوسط می گذاریم تا بیسکویت ها قهوه ای روشن شوند. درون همان سینی فر می گذاریم تا خنک شوند.
منبع: مجله انواع بیسکویت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست