جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه شکلاتی بدون چربی


کلوچه شکلاتی بدون چربی

مواد لازم:
پودر کاکائو- نصف پیمانه
نمک- به اندازه نوک قاشق مرباخوری
شکر- نصف پیمانه
سفیده تخم مرغ- ۳عدد درشت
کرم تاتار- یک هشتم قاشق مرباخوری
وانیل- کمی
پودر قند- یک قاشق غذاخوری

طرز …

مواد لازم:

پودر کاکائو- نصف پیمانه

نمک- به اندازه نوک قاشق مرباخوری

شکر- نصف پیمانه

سفیده تخم مرغ- ۳عدد درشت

کرم تاتار- یک هشتم قاشق مرباخوری

وانیل- کمی

پودر قند- یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۵۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ۲سینی را با کاغذ فویل بپوشانید. در کاسه ای کوچک، پودر کاکائو، نمک و یک چهارم پیمانه شکر را الک کنید. در کاسه ای بزرگ، سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا خود را بگیرد. سپس کم کم یک چهارم پیمانه شکر را به مواد اضافه کنید تا سفیده براق شود. پودر کاکائو و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. مواد را با استفاده از قاشق مرباخوری با فاصله بریزید تا تمام شود و سپس آن را در فر قرار دهید.

اگر دوست دارید کلوچه کمی نرم شود، کلوچه ها را تنها به مدت ۲۵دقیقه و در صورتی که می خواهید کلوچه ترد باشد، خمیر را به مدت ۴۰دقیقه در فر قرار دهید. روی کلوچه های خنک شده کمی پودر قند بریزید و با چای یا قهوه سرو کنید.