چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

مرغ تنوری


مرغ تنوری

مرغ تنوری معمولا در فرهای تنوری طبخ می شود. ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم می کنیم،سپس حرارت را پایین آورده و به حالت متوسط نگه می داریم.
● مواد لازم
▪ ران مرغ پوست گرفته: ۸ …

مرغ تنوری معمولا در فرهای تنوری طبخ می شود. ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم می کنیم،سپس حرارت را پایین آورده و به حالت متوسط نگه می داریم.

مواد لازم

ران مرغ پوست گرفته:

۸ عدد

ماست:

۲/۳ پیمانه یا ۱۵۰ گرم

زنجبیل تازه کاملا له شده:

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری

سیر خورد شده:

۱و ۱/۲ قاشق چایخوری

ادویه چیلی:

۱ قاشق چایخوری

گشنیز خورد شده:

۲ قاشق چایخوری

زیره نرم کوبیده:

۲ قاشق چایخوری

نمک:

۲ قاشق چایخوری

مایه تمر هندی:

۱ قاشق غذاخوری

آب:

۲/۳ لیوان

روغن:

۲/۳ پیمانه

رنگ قرمز خوراکی:

۱ قاشق چایخوری

برگ های کاهو برای سرو

طرز تهیه

روی هر تکه مرغ ۳-۲ برش ایجاد کنید.

ماست را در کاسه ای ریخته، زنجبیل، سیر، ادویه چیلی،پودر گشنیز، پودر زیره،نمک و رنگ قرمز را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود. مرغ را به مخلوط ماست اضافه کرده تا خوب جذب آن شود. سپس آن را حداقل به مدت ۳ ساعت در یخچال می گذاریم. در کاسه ای جدا تمر هندی را با آب مخلوط کرده و آن را روی مخلوط ماست می ریزیم و تکه های مرغ را خوب در آن می غلتانیم و آن را برای ۳ ساعت دیگر کنار می گذاریم.تکه های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن می مالیم. مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه می پزیم. گاهی مرغ را برگردانده و با بقیه روغن چرب می کنیم. مرغ را روی پوششی از برگ های کاهو قرار داده و با حلقه های پیاز، لیمو و گوجه فرنگی تزئین می کنیم.یا می توانیم روی آن را با گشنیز خرد شده نیز تزئین کنیم.