چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی رنگی


کوکوی رنگی

● مواد لازم برای۶ نفر
▪ یک فنجان فلفل دلمه سبز خرد شده
▪ یک فنجان فلفل دلمه زرد یا قرمز خرد شده
▪ یک سوم فنجان پیاز خرد شده
▪ چهار عدد تخم مرغ
▪ نصف فنجان شیر پرچرب
▪ نصف فنجان آب
▪ …

مواد لازم برای۶ نفر

یک فنجان فلفل دلمه سبز خرد شده

یک فنجان فلفل دلمه زرد یا قرمز خرد شده

یک سوم فنجان پیاز خرد شده

چهار عدد تخم مرغ

نصف فنجان شیر پرچرب

نصف فنجان آب

دو قاشق غذاخوری پنیر چدار

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه

در تابه ای مناسب روغن زیتون را بریزید و در آن پیاز را با فلفل دلمه های رنگی تفت دهید. پس از پنج تا هفت دقیقه فلفل دلمه ها نرم و طلایی رنگ خواهد شد. در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را شکسته و بخوبی هم بزنید و به آرامی شیر را به آن بیفزایید، ته تابه دیگری را چرب کرده و مخلوط تخم مرغ و شیر را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برای شش دقیقه به آرامی بپزد. سپس پنیر چدار را به فلفل دلمه و پیاز اضافه کرده و روی تخم مرغ ها بریزید و اجازه دهید تا برای سه دقیقه دیگر بپزد، سپس آن را برش دهید.

نیلوفر نادری