یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

خوراک شوربا


خوراک شوربا

در این ستون تا پایان ماه مبارک رمضان غذاهایی که درهر استان کشور سر سفره‌های سحر و افطار قرار می‌گیرد از زبان زنان قدیمی این مناطق معرفی خواهد شد.
این دستورالعمل‌هاعلاوه بر …

در این ستون تا پایان ماه مبارک رمضان غذاهایی که درهر استان کشور سر سفره‌های سحر و افطار قرار می‌گیرد از زبان زنان قدیمی این مناطق معرفی خواهد شد.

این دستورالعمل‌هاعلاوه بر اینکه شما را با فرهنگ تغذیه این مناطق آشنا خواهد کرد، ایده‌های متنوعی را برای اجرا در دسترس‌تان قرار خواهد داد.

تهیه خوراک شوربا هنگام سحر از رسم و رسومات مردم آذربایجان غربی است.

مواد لازم

نیم کیلو لپه

یک عدد پیاز

سه قاشق غذاخوری نعنا

دو قاشق غذاخوری زرشک

ریحان، مرزه، ترخون و چهل گیاه (سبزی مخصوص ارومیه) به میزان دلخواه

یک عدد تخم‌مرغ

یک فنجان برنج ماشی

چهار عدد سیب‌زمینی

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

لپه را همراه برنج در ظرفی پر از آب جوش ریخته و تا پخته شدن کامل آن صبر کنید، سپس سبزی و سیب‌زمینی را با کمی روغن، زردچوبه، نمک و فلفل به آن اضافه کرده و به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید.

در تابه‌ای دیگر روغن ریخته و پیاز و نعنا و کمی زردچوبه را به آن اضافه کرده و تفت دهید. سپس پیاز داغ و نعنا داغ را به آن اضافه کنید. تخم‌مرغ را پخته و در آخر همراه غذا میل کنید.