یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
خوراک شوربا
در این ستون تا پایان ماه مبارک رمضان غذاهایی که درهر استان کشور سر سفرههای سحر و افطار قرار میگیرد از زبان زنان قدیمی این مناطق معرفی خواهد شد.
این دستورالعملهاعلاوه بر اینکه شما را با فرهنگ تغذیه این مناطق آشنا خواهد کرد، ایدههای متنوعی را برای اجرا در دسترستان قرار خواهد داد.
تهیه خوراک شوربا هنگام سحر از رسم و رسومات مردم آذربایجان غربی است.
مواد لازم
نیم کیلو لپه
یک عدد پیاز
سه قاشق غذاخوری نعنا
دو قاشق غذاخوری زرشک
ریحان، مرزه، ترخون و چهل گیاه (سبزی مخصوص ارومیه) به میزان دلخواه
یک عدد تخممرغ
یک فنجان برنج ماشی
چهار عدد سیبزمینی
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
لپه را همراه برنج در ظرفی پر از آب جوش ریخته و تا پخته شدن کامل آن صبر کنید، سپس سبزی و سیبزمینی را با کمی روغن، زردچوبه، نمک و فلفل به آن اضافه کرده و به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید.
در تابهای دیگر روغن ریخته و پیاز و نعنا و کمی زردچوبه را به آن اضافه کرده و تفت دهید. سپس پیاز داغ و نعنا داغ را به آن اضافه کنید. تخممرغ را پخته و در آخر همراه غذا میل کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان ترکیه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم افغانستان مجلس
سیل هواشناسی تهران شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی یسنا آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان ارز
مسعود اسکویی تلویزیون صدا و سیما جهان حج مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس روسیه آمریکا انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون گرما