یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مربای به
مواد لازم:
به:
۵/۱ کیلو
شکر:
۲۰۰/۱ کیلوگرم
آبلیمو:
یک قاشق سوپخوری
دانه هل نکوبیده:
یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
به را پوست کنده، چهار قاچ میکنیم. تخم و سفتی آن را میگیریم. اگر بخواهیم میتوانیم شکل قاچ پرتقال و یا قاچهای بزرگ بزنیم. (ظرف مربای به بهتر است مس سفید شده باشد).۴ لیوان آب را روی برشهای به میریزیم و میگذاریم کمی بپزد اما نرم و له نشود. سپس شکر و هل را به آب و به اضافه میکنیم. وقتی جوش آمد حرارت را کم میکنیم و یک «دمکن» روی قابلمه میگذاریم. ۵-۴ ساعت طول میکشد تا مربا خوشرنگ شود و قوام بیاید. در آخر آبلیمو را اضافه و حرارت را خاموش میکنیم و با همان دمکن قابلمه را کنار میگذاریم تا خنک شود.نکته: اگر رنگ مربا خوشرنگ شد، اما شربت آن رقیق بود حرارت را ۱۰ دقیقه زیاد میکنیم تا شربت غلیظ شود. ضمنا این مربا هرچه بیشتر بجوشد، رنگ آن تیرهتر میشود. اگر بخواهیم کمرنگ بماند، دمکن قابلمه را نمیگذاریم و سریع آن را میپزیم تا گلبهی رنگ شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست