شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

نان خرما و گردو همراه دارچین


نان خرما و گردو همراه دارچین

● مواد لازم :
▪ نصف پیمانه گردوی تفت داده و خرد شده
▪ ۲۲۵ گرم خرمای بدون هسته و خرد شده
▪ کمتر از یک قاشق چای خوری جوش شیرین
▪ یک پیمانه آب جوش
▪ ۲ پیمانه آرد کیک
▪ نصف پیمانه شکر
▪ …

مواد لازم :

نصف پیمانه گردوی تفت داده و خرد شده

۲۲۵ گرم خرمای بدون هسته و خرد شده

کمتر از یک قاشق چای خوری جوش شیرین

یک پیمانه آب جوش

۲ پیمانه آرد کیک

نصف پیمانه شکر

یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر

یک چهارم قاشق چای خوری نمک

نصف قاشق چای خوری پودر دارچین

۱۱۵ گرم کره

یک عدد تخم مرغ

یک قاشق چای خوری اسانس وانیل

طرز تهیه:

۱) فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم و ظرفی به ابعاد ۸۱۳۲۳ سانتی متر را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.

۲) خرمای خرد شده، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس یک لیوان آب جوش به آن بیفزایید و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.

۳) آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط و کره را به آن اضافه کنید. این ماده را یا با دست و یا با هم زن مخلوط کنید و سپس گردو را به آن بیفزایید.

۴) در ظرف جداگانه ای تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید.

۵) مخلوط آرد و تخم مرغ را به خرمای خنک شده اضافه کنید و به ظرف آماده شده بریزید و به مدت ۵۵ تا ۶۵ دقیقه در فر قرار دهید تا نان پخته شود.