چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
بستنی
در روش سنتی تهیه بستنی در یک فریزر با بازوی دستی ، از سنگ نمک ، قانون رایول و اعمال فیزیکی برای تهیه ای این دسر سرد خامه ای استفاده میکنند ، ترکیبات سرد و تشکیل دهنده مخلوط بستنی را در قوطی فولادی ضد زنگ میریزند که این قوطی داخل استوانه چوبی قرار دارد، یخ نیز در داخل استوانه ریخته میشود ، در نتیجه یک لایه یخی در محیط بیرونی قوطی ایجاد میشود ،پیش از اضافه کردن نمک ، برای اینکه بازوی دستی خنک شود حدود ۲ دقیقه کاملا میچرخانند ، اضافه کردن سنگ نمک موجب ذوب شدن یخ میشود ، محلول شور گرما را از مخلوط بستنی میگیرد و در نتیجه بستنی منجمد میشود ، دستگاههای برقی جدید تهیه بستنی هم به روش مشابهی عمل میکنند اما در اینجا بازوی مکانیکی عمل مخلوط کردن را بر عهده دارد . در هر دو حالت مخلوط بستنی تا دمای ۲.۷- منجمد نمیشود ، بنابراین محلول شوری معادل یک فنجان نمک برای ۵ فنجان یخ نیاز است از طرفی اگر بخواهیم فقط از یخ استفاده کنیم چون نقطه ذوبش ۰ درجه است مخلوط بستنی منجمد نخواهد شد و البته نسبت نمک با دمای محیط تغییر میکند ، همچنین اضافه کردن مقادیر زیادی از نمک موجب انجماد زود هنگام و در نتیجه تشکیل بستنی آبکی میشود .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست