چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

خمیر پیتزا


خمیر پیتزا

این دستور آسان برای تهیه خمیر نازک و خوشمزه پیتزاست که می توان هر نوع ماده دلخواهی را روی آن ریخت.

این دستور آسان برای تهیه خمیر نازک و خوشمزه پیتزاست که می توان هر نوع ماده دلخواهی را روی آن ریخت.

مواد لازم برای ۶ نفر:

* آب - نصف پیمانه * شیر - نصف پیمانه * خمیر مایه - ۲ و نیم قاشق چای خوری * شکر - یک چهارم قاشق چای خوری * روغن زیتون - یک قاشق غذاخوری * نمک - دو قاشق چای خوری

طرز تهیه:

* آب و شیر را کمی ولرم کنید، شکر و خمیرمایه روی آن بریزید و هم بزنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند تا ور بیاید.

* روغن زیتون، آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را روی سطحی آغشته به آرد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا یکدست شود.

* روی کاسه ای بزرگ کمی روغن زیتون بمالید و خمیر را ابتدا در آن بچرخانید تا کاملاً چرب شود، سپس روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت ۳ ساعت در مکان گرم بماند تا حجم آن ۲ برابر شود.

* خمیر را به شش قسمت تقسیم و با وردنه باز کنید. * سس و مواد دلخواه را روی سطح خمیر بریزید و در فر قرار دهید.

ارزش غذایی هر پرس

* کالری - ۶۰ * چربی کلی - یک گرم * سدیم - ۱۰۵ گرم * پتاسیم - ۲۵ میلی گرم * کربوهیدرات کلی - ۱۰ گرم * پروتئین - ۲ گرم