چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
کاهش سکته باگلابی
گلابی میوه ای است که در سراسر جهان کشت می شود. این میوه نرم و لذیذ، سرشار از مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان است و خاصیت های فراوانی دارد که در این مطلب به نقل از «MSN» به آن ها اشاره می کنیم.
سرشار از ویتامین Cو K و مواد مغذی مانند مس است که همه آن ها به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کند و از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
منبع عالی فلز «بر» است که به بدن در حفظ کلسیم کمک می کند و در نتیجه از پوکی استخوان پیشگیری می کند.
اگر چه کمی شیرین است و گلیسمی پایینی دارد اما سرشار از فیبر است، میزان قند خون را کنترل و از بروز دیابت پیشگیری می کند.
موارد ابتلا به حساسیت در پی مصرف این میوه بسیار کم است، بنابراین یکی از معدود میوه هایی است که می توان به نوزاد داد.
مصرف گلابی، خطر سکته را تا ۵۰درصد کاهش می دهد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست