چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

کباب چنجه


کباب چنجه

● مواد لازم:
▪ گوشت راسته یا فیله: یک کیلو و نیم
▪ روغن زیتون: نصف فنجان
▪ پیاز: ۳ تا ۴ عدد
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم
● طرز تهیه
گوشت را به قطر ۲ سانتی متر تکه تکه کنید، پیاز را رنده کرده …

مواد لازم:

گوشت راسته یا فیله:

یک کیلو و نیم

روغن زیتون:

نصف فنجان

پیاز:

۳ تا ۴ عدد

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

طرز تهیه

گوشت را به قطر ۲ سانتی متر تکه تکه کنید، پیاز را رنده کرده و با فلفل و روغن زیتون و گوشت به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.بعد از گذشت ۲۴ ساعت گوشت ها را به سیخ بکشید و با کارد کمی روغن روی آن بکوبید و با حرارت ملایم آن را کباب کنید کباب نباید زیاد خشک شود، سپس کباب ها را در دیس کشیده و روی آن نمک بپاشید و کمی کره روی آن بگذارید.