چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا

املت قارچ و پنیر


املت قارچ و پنیر

● مواد لازم
▪ یک قاشق غذاخوری کره
▪ سه عدد تخم مرغ
▪ سه عدد گوجه فرنگی
▪ یک چهارم فنجان پنیر پارمسان
▪ یک چهارم فنجان پنیر مازارولا
▪ یک چهارم فنجان قارچ خرد شده‎
▪ نمک و فلفل به …

مواد لازم

یک قاشق غذاخوری کره

سه عدد تخم مرغ

سه عدد گوجه فرنگی

یک چهارم فنجان پنیر پارمسان

یک چهارم فنجان پنیر مازارولا

یک چهارم فنجان قارچ خرد شده‎

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

تخم مرغ ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته و هم بزنید، گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به آن اضافه کنید. کره را در تابه ای در اندازه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. مخلوط تخم مرغ و گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و چند دقیقه بعد، قارچ را به همراه پنیر پارمسان، مازارولا و نمک و فلفل به آن بیفزایید. در تابه را گذاشته و آن را به مدت چهار دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید. املت را پس از طبخ، سریع میل کنید.

ملیحه قریشی