جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
خواص خوراکی ها
شناختن خوراکیها از مهمترین مسائل طب سنتی است، اینکه بدانیم چه میخوریم کمک زیادی به سلامت انسان میکند. در اینجا به خواص برخی از خوراکیها اشاره میکنیم.
۱ خواص سیر
سیر قوه باء را تقویت میکند، ادرار را زیاد نموده و عروق شعریه را باز میکند و همین موضوع سبب میشود که فشار خون پایین بیاید. سیر بهترین درمان نسیان و فراموشی است، خوردن سیر کدورت ذهن را از بین میبرد. میکروبهای وبا و گریپ و عده زیادی از میکروبها را نابود میسازد. سیر بهترین مقوی پیاز مغز بوده، روی غدد مغز تاثیر نیکو دارد. سیر دارای ویتامینهای ث، ب بوده و خوردن آن برای بیماران رماتیسم و نقرس مفید است و بوی آن را معمولا با خوردن سبزیهای سبز میتوان از بین برد. سیر اثر نیکویی در ضدعفونی کردن معده دارد، ولی نباید در خوردن آن افراط کرد. اگر با غذا همه روزه یک پر سیر میل کنید بوی آن شما را آزار نمیدهد و همیشه سالم خواهید بود.
۲ خواص جعفری
جعفری سرشار از ویتامین آ و مخصوصا ویتامین ث، دارای آهن، آهک و فسفر است. خاصیتهای آن: مقوی، اشتهاآور، محلل، برای سینه مفید است. تخم جعفری دارای آپیول است که آپیول ماده پر قوتی است که تببر است و نیز خون را ضدعفونی و مجاری رودهها را ضدعفونی میکند و از ابتلای بدن به سرطان جلوگیری میکند، از این رو باید جعفری را جزء غذای روزانه اشخاص کمخون یا بچههایی که دیر رشد میکنند وارد کرد. اگر چشم شما درد میکند یا ورم چرکی کرده، ضماد برگهای جعفری را روی آن بگذارید. درد و ورم آن را برطرف میکند. برگ جعفری را بکوبند و در عرق بخیسانند و بر گونه بگذارند در مورد آنژین مفید است و معمولا اینگونه ضماد را باید چند بار تجدید کرد.
۳ خواص اسفناج
اسفناج سرشار از ویتامینهای آ، ب، ث میباشد. اگر در ماههای اردیبهشت و آبان این سبزی چیده شود، ویتامین ث آن خیلی زیاد است و هضم آن آسان است. اسفناج دارای مقدار زیادی آهن است و صد گرم اسفناج چهل تا پنجاه میلی گرم آهن، آهک، فسفر، منیزیم و پتاسیم دارا است. کلروفیلی که در اسفناج است عضلات رودهها را تحریک کرده و سلولزهای آن تخلیه مدفوعات را آسان میکند. اسفناج جاروی حقیقی مجاری دستگاه گوارش است که به خوبی آن مجاری را پاک میکند. نیز اسفناج برای کسانی که کبد حساس و ناراحتی دارند، مبتلا به رماتیسم هستند، سنگ کلیه و مثانه یا ورم روده دارند منع شده است.
۴ خواص نعنا
نعنا، دوست باوفای کبد است، ترشی صفرا را رقیق میکند و کلسترل خون را پایین میآورد و به همین جهت پیری را به تاخیر میاندازد. برای این منظور یعنی سیال کردن صفرا بهتر آن است که قبل از غذا خورده شود. یک فنجان دم کرده نعنا، بعد از غذا هضم را آسان و اختلالات معدهای را بر طرف میکند. نعنا به علت داشتن اسانس و عطر مخصوص، میکروبکش قوی است، مخصوصا سرماخوردگی را درمان میکند و در بیماریهای حصبه و کولی باسیلوز که یک نوع بیماری معده است بسیار نافع بوده و به طور قطع از مرض جلوگیری میکند نیز معالج امراض پوستی مخصوصا اگزما و خارشهای جلدی میباشد و ضماد آن برای سوختگی و برطرف کردن سرخی و خارش پوست نافع است.
عاطفه چهرهگشا
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران رئیس جمهور دولت سیزدهم رئیسی گشت ارشاد افغانستان توماج صالحی سریلانکا دولت پاکستان رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی
تهران حجاب سیل هواشناسی آتش سوزی سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت کنکور اصفهان فراجا
قیمت خودرو قیمت طلا خودرو بازار خودرو دلار قیمت دلار ارز بانک مرکزی کارگران مسکن ایران خودرو قیمت سکه
موسیقی ترانه علیدوستی تلویزیون مهران مدیری سینمای ایران سحر دولتشاهی سینما کتاب بازیگر تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
آمریکا اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه فلسطین روسیه حماس چین اوکراین طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال بازی بارسلونا جام حذفی فوتسال تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور
تیک تاک همراه اول ناسا رونمایی اپل فیلترینگ وزیر ارتباطات
مهاجرت مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه