یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

سوپ هویج و نارگیل


سوپ هویج و نارگیل

● زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
● مواد لازم برای چهار نفر
▪ یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری آب مرغ یا سبزیجات
▪ سه فنجان آب مرغ یا سبزیجات
▪ دو قاشق غذا‌خوری زنجبیل تازه (خرده شده)
▪ …

زمان تهیه:

۳۰ دقیقه

مواد لازم برای چهار نفر

یک عدد پیاز بزرگ خرد شده

یک قاشق غذاخوری آب مرغ یا سبزیجات

سه فنجان آب مرغ یا سبزیجات

دو قاشق غذا‌خوری زنجبیل تازه (خرده شده)

چهار حبه سیر متوسط (خرد شده)

یک قاشق چایخوری پودر کاری

دو فنجان هویج خرد شده

یک فنجان سیب زمینی خرد شده

۱۴۲ گرم شیره نارگیل

کمی نمک و فلفل

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و برای مدت حداقل پنج دقیقه آن را کناری قرار دهید. یک قاشق غذاخوری آب مرغ را در قابلمه ریخته و پیاز را به آن اضافه کنید.

سپس قابلمه را برای پنج دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا پیاز کمی نرم شده و به آرامی پخته شود.

سپس زنجبیل و سیر را که به خوبی خرد یا رنده کرده‌‌اید به آن اضافه کرده و بگذارید تا برای دودقیقه با حرارت ملایم بپزد. حال پودر کاری را به آن افزوده و خوب هم بزنید.

آب مرغ، هویج و سیب زمینی‌ها را که به خوبی و به صورت یکدست خرد کرده‌اید نیز در قابلمه بریزید. صبر کنید تا برای یک ربع مواد روی حرارت متوسط شعله قرار گیرد تا کاملاً پخته شود.

در این مرحله شیره نارگیل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.

نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کرده و میل کنید.