یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
سوپ هویج و نارگیل
زمان تهیه:
۳۰ دقیقه
مواد لازم برای چهار نفر
یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
یک قاشق غذاخوری آب مرغ یا سبزیجات
سه فنجان آب مرغ یا سبزیجات
دو قاشق غذاخوری زنجبیل تازه (خرده شده)
چهار حبه سیر متوسط (خرد شده)
یک قاشق چایخوری پودر کاری
دو فنجان هویج خرد شده
یک فنجان سیب زمینی خرد شده
۱۴۲ گرم شیره نارگیل
کمی نمک و فلفل
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و برای مدت حداقل پنج دقیقه آن را کناری قرار دهید. یک قاشق غذاخوری آب مرغ را در قابلمه ریخته و پیاز را به آن اضافه کنید.
سپس قابلمه را برای پنج دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا پیاز کمی نرم شده و به آرامی پخته شود.
سپس زنجبیل و سیر را که به خوبی خرد یا رنده کردهاید به آن اضافه کرده و بگذارید تا برای دودقیقه با حرارت ملایم بپزد. حال پودر کاری را به آن افزوده و خوب هم بزنید.
آب مرغ، هویج و سیب زمینیها را که به خوبی و به صورت یکدست خرد کردهاید نیز در قابلمه بریزید. صبر کنید تا برای یک ربع مواد روی حرارت متوسط شعله قرار گیرد تا کاملاً پخته شود.
در این مرحله شیره نارگیل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کرده و میل کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان دولت سیزدهم گامبیا دولت حسین امیرعبداللهیان سیستان و بلوچستان انتخابات جنگ مجلس شورای اسلامی حجاب مجلس افغانستان
سیل یسنا تهران هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون صدا و سیما جهان مسعود اسکویی مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه روسیه آمریکا انگلیس اوکراین یمن نوار غزه ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون