دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا

املت اسفناج و پنیر فتا


املت اسفناج و پنیر فتا

● مواد لازم
▪ یک فنجان تخم مرغ
▪ کمی نمک
▪ کمی فلفل
▪ کمی روغن
▪ یک فنجان قارچ خردشده
▪ یک عدد پیاز خردشده
▪ ۲ قاشق روغن زیتون
▪ ۲ فنجان برگ اسفناج
▪ یک چهارم فنجان پنیر خرد شده …

مواد لازم

یک فنجان تخم مرغ

کمی نمک

کمی فلفل

کمی روغن

یک فنجان قارچ خردشده

یک عدد پیاز خردشده

۲ قاشق روغن زیتون

۲ فنجان برگ اسفناج

یک چهارم فنجان پنیر خرد شده فتا

طرز تهیه

در یک ظرف کوچک تخم مرغ‌ها را به‌خوبی با چنگال به هم بزنید و سپس به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بپاشید.

روغن را در ظرف مناسبی ریخته و پیازهای خرد شده را برای ۵ دقیقه در آن تفت دهید.

پس از این‌که پیازها نرم و طلایی شد، قارچ‌های خردشده را به آن اضافه کنید و مواد را روی حرارت قرار دهید تا کمی پخته و طلایی شود و سپس اسفناج را اضافه کنید.

کف تابه را روغن ریخته و تخم مرغ‌ها را در آن بریزید.

پس از چند دقیقه که تخم‌مرغ‌ها خود را گرفت و سفت شد از مخلوط تهیه شده روی نیمی از آن بریزید و سپس پنیر را روی آن قرار دهید.

سپس ورقه تخم‌مرغ را روی آن برگردانید و کمی پنیر روی آن بپاشید.

پس از ۳ دقیقه املت آماده است. آن را با نان سرو کنید.