چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
آبگوشت کله پاچه
مواد لازم
کله و پاچه گوسفند: ۱ دست
جعفری: ۵۰ گرم
نخود: ۱۰۰ گرم
سیب زمینی: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
آبلیمو: به اندازه لازم
فلفل و نمک: به اندازه لازم
طرز تهیه
نخود را قبلا خیس کرده، پیاز و سیب زمینی را خرد کنید، کله، پاچه، سیب زمینی، پیاز، نخود، آب، فلفل و نمک را با هم روی حرارت ملایم قرار دهید.
بعد از اینکه کله و پاچه پخته شد و آبش کم شد، آبگوشت آماده است و برای تزیین می توانید جعفری و برای چاشنی و خوشمزه تر کردن آن از آبلیمو استفاده نمایید. و می توانید آب آن را جداگانه در ظرفی بکشید و گوشت را نیز جدا گانه بکشید. این آبگوشت برای صبحانه و با نان سنگک بسیار مناسب و لذیذ می باشد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی مجلس شورای اسلامی حجاب رهبر انقلاب انتخابات انتخابات مجلس
قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران فضای مجازی پلیس بارش باران آموزش و پرورش وزارت بهداشت سلامت شهرداری قوه قضاییه
قیمت طلا خودرو قیمت دلار مالیات قیمت خودرو حقوق بازنشستگان مسکن بازار خودرو سایپا ایران خودرو بانک مرکزی بورس
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران امیر تتلو تلویزیون جهان محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر سینما موسیقی
اینوتکس دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه رفح روسیه حمله به رفح چین ترکیه نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا دورتموند لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی رئال مادرید
تبلیغات اپل عیسی زارع پور اینترنت گوگل سامسونگ ناسا مایکروسافت آیفون آب ایلان ماسک
سرطان قلب کمردرد ناباروری روغن زیتون زیبایی بیماران خاص بیمه