چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

آبگوشت کله پاچه


آبگوشت کله پاچه

● مواد لازم
کله و پاچه گوسفند: ۱ دست
جعفری: ۵۰ گرم
نخود: ۱۰۰ گرم
سیب زمینی: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
آبلیمو: به اندازه لازم
فلفل و نمک: به اندازه لازم

● طرز تهیه
نخود را قبلا خیس کرده، پیاز …

مواد لازم

کله و پاچه گوسفند: ۱ دست

جعفری: ۵۰ گرم

نخود: ۱۰۰ گرم

سیب زمینی: ۲ عدد

پیاز: ۱ عدد

آبلیمو: به اندازه لازم

فلفل و نمک: به اندازه لازم

طرز تهیه

نخود را قبلا خیس کرده، پیاز و سیب زمینی را خرد کنید، کله، پاچه، سیب زمینی، پیاز، نخود، آب، فلفل و نمک را با هم روی حرارت ملایم قرار دهید.

بعد از اینکه کله و پاچه پخته شد و آبش کم شد، آبگوشت آماده است و برای تزیین می توانید جعفری و برای چاشنی و خوشمزه تر کردن آن از آبلیمو استفاده نمایید. و می توانید آب آن را جداگانه در ظرفی بکشید و گوشت را نیز جدا گانه بکشید. این آبگوشت برای صبحانه و با نان سنگک بسیار مناسب و لذیذ می باشد.