پنجشنبه, ۱۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 30 May, 2024
خورش زردآلو
مواد لازم :
زردآلو :
۵۰۰ گرم
کره :
۵۰ گرم
هویج :
۳ تا ۴ عدد
پیاز :
یک عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه :
به میزان لازم
زعفران آب کرده :
دو قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای :
نصف یک عدد
چوب دارچین :
به میزان دلخواه
گوشت مغز ران یا راسته گوساله :
۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
پیاز سرخ شده :
دو قاشق غذا خوری
شکر:
۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش تازه :
حدود دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده فلفل دلمه ای ها را نیز به شکل خلالی ریز میکنیم و با مقداری روغن و یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه ، داخل قابلمه نسبتاً بزرگی ریخته و روی حرارت میگذاریم تا تفت بخورند.
برای این خورش لازم نیست پیازها مثل پیاز داغ طلایی شوند ، کمی که تفت خورد و بلوری و سبک شد تکه های گوشت را داخل مواد ریخته کمی سرخ میکنیم تا رنگ روی آنها عوض شود. روی این مواد یک یا دو قاشق غذاخوری زعفران آب کرده میریزیم و به مواد مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم .
گوشت ها و مقداری پیاز و فلفل را در قابلمه ای جداگانه یا زودپز می پزیم . پیاز سرخ شده را نیز به آن اضافه میکنیم و اجازه می دهیم گوشت کاملاً مغز پخت شود. در باقی مانده پیاز و روغنی که در آن گوشت سرخ کرده ایم ۵۰گرم کره ریخته زردآلوها را به دو قسمت مساوی تقسیم از هسته جدا کرده و به آن اضافه میکنیم .
مقداری زردآلوها را در این ظرف تفت می دهیم . ولی باید حواسمان باشد آنها کاملاً له نشود. گوشت پخته شده را با آب آن به زردآلوها اضافه میکنیم . چوبهای دارچین شکر و آب لیموترش را هم به آن اضافه میکنیم و اجازه می دهیم خورش بجوشد و جا بیفتد.
هویج ها را نیز جداگانه پوست کنده به صورت حلقه حلقه خرد کرده و میپزیم . در نهایت وقتی خورش در حال آماده شدن بود هویجها را نیز به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم چند جوش بزند. در نهایت خورش آماده شده و آماده سرو است.
می توانیم در آخر کار مقداری زعفران آب کرده به خورش اضافه کنیم . اگر میخواهیم زردآلوها درسته بمانند کمی قبل از این که خورش را از روی اجاق بردارید تعدادی زردآلوی نیمه شده رو روی خورش اضافه میکنیم و میگذاریم کمی بپزد.
زرد آلو ، میوه ای مقوی و لذیذ است که سرشار از ویتامین های a , b , c است و مواد معدنی مختلفی شامل کلسیم ، منیزیم ، فسفر ، پتاسیم ، گوگرد ، سدیم و مقدار کمی مس آهن و روی نیز دارد. مغز شیرین هسته زردآلو مقوی و مغذی است و طبیعتی گرم و خشک دارد. در ضمن مواد پروتئینی چربی قند ویتامین a و آنزیم های مختلفی نیز در آن وجود دارد.
http://kadbanoooo.blogfa.com
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران انتخابات ریاست جمهوری 1403 شورای نگهبان دولت مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رئیسی مجلس دولت سیزدهم رئیس جمهور
زلزله هواشناسی سلامت تهران شهرداری تهران بازنشستگان قتل پلیس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی قوه قضاییه سرقت
قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بورس ایران خودرو حقوق بازنشستگان مسکن دلار قیمت
مازیار لرستانی حامیم تصادف سینما سینمای ایران شهید تلویزیون بازیگر قرآن کریم سریال
ژاپن ماهواره موبایل
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین رفح جنگ غزه آمریکا روسیه نوار غزه حماس چین حمله به رفح
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر باشگاه پرسپولیس بازی شمس آذر قزوین لیگ برتر فوتبال ایران جواد نکونام لیگ برتر ایران باشگاه استقلال رئال مادرید
اینترنت تلگرام سامسونگ تبلیغات عیسی زارع پور ایلان ماسک اسنپ گوگل
زنان دیابت رژیم غذایی سازمان غذا و دارو خواب افسردگی استرس عشق