یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
آش گوجهفرنگی
سبزی آش (تره، جعفری، اسفناج):
یک کیلوگرم
بادنجان:
چهار عدد
پیاز:
دو عدد
لپه:
۲۰۰ گرم
برنج:
۳۵۰ گرم
گوجهفرنگی:
۲ تا ۵/۲ کیلوگرم
گوشت چرخکرده:
۰۰۵ کیلو گرم
روغن:
دو قاشق
نعنا خشک:
یک قاشق
نمک و فلفل:
به قدر کافی
طرز تهیه
بادنجان را پوست کنده و خرد میکنید. سبزی را هم پاک کرده میشویید و بعد از آنکه آب آن رفت خرد کرده. بعد بادنجان، سبزی، برنج، لپه و گوشت را بار بگذارید تا خوب در آب بپزد نمک و فلفل هم به آن بزنید بعد از پختن پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید و نعنا هم به آن اضافه کرده در آش بریزید وقتی دیدید که آش جا افتاده است آب گوجهفرنگی را که گرفتهاید کمکم در آن بریزید تا رنگ آش خوب قرمز شود ترشی آن هم کافی باشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست