سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
آش گوجهفرنگی
سبزی آش (تره، جعفری، اسفناج):
یک کیلوگرم
بادنجان:
چهار عدد
پیاز:
دو عدد
لپه:
۲۰۰ گرم
برنج:
۳۵۰ گرم
گوجهفرنگی:
۲ تا ۵/۲ کیلوگرم
گوشت چرخکرده:
۰۰۵ کیلو گرم
روغن:
دو قاشق
نعنا خشک:
یک قاشق
نمک و فلفل:
به قدر کافی
طرز تهیه
بادنجان را پوست کنده و خرد میکنید. سبزی را هم پاک کرده میشویید و بعد از آنکه آب آن رفت خرد کرده. بعد بادنجان، سبزی، برنج، لپه و گوشت را بار بگذارید تا خوب در آب بپزد نمک و فلفل هم به آن بزنید بعد از پختن پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید و نعنا هم به آن اضافه کرده در آش بریزید وقتی دیدید که آش جا افتاده است آب گوجهفرنگی را که گرفتهاید کمکم در آن بریزید تا رنگ آش خوب قرمز شود ترشی آن هم کافی باشد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان مجلس حسن روحانی صادق زیباکلام دولت دولت سیزدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
قوه قضاییه تهران هواشناسی بارش باران شهرداری تهران پلیس قتل سیل سازمان هواشناسی سلامت زلزله وزارت بهداشت
سایپا خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو مسکن بورس گاز حقوق بازنشستگان دلار
نمایشگاه کتاب کتاب فضای مجازی نمایشگاه کتاب تهران دفاع مقدس حج سینمای ایران تلویزیون تئاتر نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رضا عطاران سریال
وزارت علوم دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس آمریکا روسیه افغانستان نوار غزه اوکراین طوفان الاقصی
استقلال فوتبال فولاد خوزستان پرسپولیس مهدی طارمی لیگ برتر رئال مادرید فولاد باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی شفق قطبی تبلیغات نوآوری ایلان ماسک ناسا اپل
کودک رژیم غذایی شیر خواب ویتامین واکسن تجهیزات پزشکی فشار خون افسردگی