یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

ماهی سالمون ریکوکی با ماست مخصوص جیمی


ماهی سالمون ریکوکی با ماست مخصوص جیمی

● مواد لازم ماست مخصوص جیمی
▪ فلفل قرمز چیلی: یک عدد
▪ خیار: یک‌دوم
▪ لیمو: یک عدد
▪ ماست: ۴ قاشق غذاخوری
▪ جعفری: یک دسته کوچک

● مواد لازم ادویه‌ها
▪ نمک دریایی
▪ فلفل سیاه
▪ روغن …

مواد لازم ماست مخصوص جیمی

فلفل قرمز چیلی:

یک عدد

خیار:

یک‌دوم

لیمو:

یک عدد

ماست:

۴ قاشق غذاخوری

جعفری:

یک دسته کوچک

مواد لازم ادویه‌ها

نمک دریایی

فلفل سیاه

روغن زیتون

سبزی خشک

مواد لازم ماهی سالمون ریکوکی

فیله ماهی سالمون تازه:

۲۰۰×۲ گرم

سس کاری:

به میزان لازم

لیمو:

یک دوم

برای سرو:

نان مدیترانه‌ای

برای شروع

گاز را در درجه حرارت ۱۱۰ درجه سانتی‌گراد و ۲۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید. نان‌هارا در مایکروفر قرار داده تا داغ شوند، خیار را شسته و پوست بکنید.

ماست مخصوص جیمی

از یک تخته چوبی برای خردکردن فلفل استفاده کنید، سپس روی همان تخته خیار پوست‌کنده شده را به قسمت‌های مکعبی کوچک ریز کرده و درون یک کاسه ماست‌خوری بریزید. کمی از فلفل چیلی را برای روی ماست نگاه دارید، ماست را درون کاسه ریخته و آب لیمو را گرفته و درون ظرف ماست بچکانید.

در آخر به آن ادویه مخصوص اضافه کنید. کمی نمک به همراه فلفل و سبزی‌های خشک و فلفل چیلی ریز شده را برای زیباترشدن روی آن بریزید، جعفری تازه را از ساقه جدا کرده و برگ آن راگوشه‌ای از ماست بریزید.

ماهی سالمون ریکوکی

فیله ماهی را روی تخته چوبی خوابانده و به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید، سپس سس کاری را همراه با یک فرچه آشپزی به ۲طرف سالمون بمالید و مقدار کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید و بگذارید تا ماهی‌تابه به‌خوبی داغ شود و بعد روغن زیتون را درون ماهی‌تابه بگذارید و هر۳۰ ثانیه آن را به طرف دیگر برگردانید تا به‌خوبی سرخ شود. هنگامی که از پخت ماهی مطمئن شدید زیر گاز را خاموش کرده و فیله ماهی‌ را درون سینی فر چیده و درون فر قرار دهید تا کمی برشته شود.

برای سرو

نان‌ها را از مایکروفر در آورده و در هر بشقاب قرار دهید، فیله ماهی سالمون را به اندازه متوسط همراه با ماست مخصوص جیمی روی نان گذاشته و یک‌دوم از آب یک لیموی تازه را روی ماهی‌ها بریزید.