یکشنبه, ۱۹ اسفند, ۱۴۰۳ / 9 March, 2025
مجله ویستا
چای نعنا

مواد مورد نیاز
سه فنجان آب جوشیده
دوازده برگ نعنای تازه
چهار عدد چای کیسه ای
یک فنجان شکر سفید
یک فنجان آب پرتقال
ربع فنجان آب لیموی تازه
پنج فنجان آب سرد
سه حلقه پرتقال برای تزئین (در صورت تمایل)
سه حلقه لیمو برای تزئین
طرز تهیه
کیسه های چای و برگ های نعنا را در یک ظرف بزرگ قرار دهید. آب جوش را روی آن ریخته، بگذارید حدود هشت دقیقه بماند.
برگ های نعنا و کیسه های چای را خارج کنید (آنها را قبل از خارج کردن بفشارید)، حال شکر را اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا شکر حل شود. آب پرتقال و آب لیمو را افزوده و آب سرد را روی آن بریزید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. حال چای را با یخ، سرو کنید. در صورت تمایل آن را با حلقه های پرتقال و لیمو تزئین کنید.
زهرا شیدایی