پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

توصیه های زمانی برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر


توصیه های زمانی برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر

شیر تازه: در یخچال ۵ تا ۷ روز
شیر بسته بندی باز شده: در یخچال ۲ تا ۳ روز
خامه چربی گرفته شده: در یخچال ۱۰ روز
خامه چرب: در یخچال ۱ روز
خامه ترش شده : در یخچال ۴ هفته
ماست : در یخچال ۷ روز
پنیر …

شیر تازه: در یخچال ۵ تا ۷ روز

شیر بسته بندی باز شده: در یخچال ۲ تا ۳ روز

خامه چربی گرفته شده: در یخچال ۱۰ روز

خامه چرب: در یخچال ۱ روز

خامه ترش شده : در یخچال ۴ هفته

ماست : در یخچال ۷ روز

پنیر : در یخچال ۶-۱۲ هفته ، در فریزر ۶ تا ۱۲ ماه

کره : در یخچال ۲ هفته – در فریزر ۹ ماه

بستنی: در فریزر۲ ماه

تخم مرغ تازه با پوست: در یخچال ۳ هفته

تخم مرغ آب پز سفت: در یخچال ۱ هفته

گوشت گوساله (استیک) : در یخچال ۳ تا ۵ روز ، در فریزر: ۶ تا ۱۲ ماه

مرغ – بوقلمون تکه شده : در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر:۹ تا ۱۲ ماه

مرغ – بوقلمون درسته: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ۱ هفته

گوشت اردک یا غاز: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر : ۶ ماه

دل و جگر مرغ: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر:۳ – ۴ ماه

گوشت پخته شده : در یخچال ۱ – ۲ روز ، در فریزر: ۳-۴ ماه

گوشت گوسفند کباب شده یا خردشده: دریخچال ۳-۵ روز، در فریزر:۶ تا ۹ ماه

سوسیس: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ۳ تا۴ ماه

سوسیس دودی: در یخچال: ۷ روز ، در فریزر: ۱تا۲ ماه

انواع گوشت (دل ، جگر، زبان): در یخچال ۱تا۲ روز ، در فریزر: ۳-۴ ماه

گوشت ماهی کم چرب: در یخچال ۱تا۲ روز ، در فریزر: ۴-۶ ماه

گوشت پرچرب (ماهی آزاد): در یخچال ۱تا۲ روز، در فریزر: ۲-۳ ماه

فیله ماهی: در فریزر: ۱۸ ماه

سیب: در یخچال ۱ماه ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

زردآلو، گوجه، هلو، انگور، گلابی و آلو: در یخچال ۳-۵ روز ، در فریزر:۸-۱۲ ماه

آوکادو: در یخچال ۳-۵ روز ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

موز و بارهنگ : در فریزر: ۸-۱۲ ماه

گیلاس: در یخچال ۲-۳ روز، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

پرتقال، لیموها ، گریپ فروت: در یخچال ۲ هفته ، در فریزر: ۴-۶ ماه

کیوی : در یخچال ۳تا ۵ روز، در فریزر: ۴-۶ ماه

انبه: در فریزر: ۸-۱۲ ماه

خربزه، هندوانه ، طالبی : در یخچال : ۱ هفته، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

آناناس: در یخچال ۲-۳ روز ، در فریزر: ۴-۶ ماه

کنگر فرنگی: در یخچال ۱ هفته

مارچوبه: در یخچال ۲-۳ روز، درفریزر: ۸-۱۲ ماه

چغندر، هویج، کلم بروکلی، لوبیاها و کدوتنبل: در یخچال ۳-۵ روز ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

گل کلم: در یخچال ۱ هفته ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

جعفری: در یخچال ۲-۳ روز

ذرت: در فریزر: ۸-۱۲ ماه

پیازچه: در یخچال ۳-۵ روز

کرفس: در یخچال ۱ هفته ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

اسفناج ، خردل : در یخچال ۳-۵ روز، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

کاهو: در یخچال ۱ هفته

قارچ ها و بامیه: در یخچال ۱-۲ روز ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

ترب و تربچه: در یخچال ۲ هفته

کدو: در فریزر: ۸-۱۲ ماه

نان : در فریزر: ۶-۱۲ ماه

کیک صبحانه، کلوچه: در فریزر: ۲-۴ ماه

پن کیک(نوعی کلوچه): در فریزر: ۱-۲ ماه

خمیر پخته نشده : در یخچال ۲-۳ روز ، در فریزر: ۶ ماه

کیک اسفنجی: در فریزر: ۴-۶ ماه

پنیر: در یخچال ۳-۷ روز ، در فریزر: ۴-۶ ماه

شیرینی دانمارکی: در فریزر: ۳ماه

پیراشکی: در فریزر: ۶ ماه

شیرینی پای کدو تنبل: در یخچال ۱-۲ روز، در فریزر: ۱ ماه

پای میوه: در یخچال ۱-۲ روز ، در فریزر: ۱سال

پای میوه نپخته: در فریزر: ۸ ماه