سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

شیرین شکر


شیرین شکر

● مواد لازم برای دو نفر
▪ کره: ۲۰ گرم
▪ قند: ۱۰۰ گرم
▪ آرد: ۲۰۰ گرم
▪ تخم‌مرغ: یک عدد
● طرز تهیه
ابتدا قند و تخم‌مرغ را خوب هم بزنید، سپس آرد و کره را در آن ریخته و خوب ورز دهید، آن گاه …

مواد لازم برای دو نفر

کره:

۲۰ گرم

قند:

۱۰۰ گرم

آرد:

۲۰۰ گرم

تخم‌مرغ:

یک عدد

طرز تهیه

ابتدا قند و تخم‌مرغ را خوب هم بزنید، سپس آرد و کره را در آن ریخته و خوب ورز دهید، آن گاه کمی دارچین کوبیده را هم به خمیر اضافه کنید و خمیر را با وردنه باز کرده و مایه را در قالب دلخواهتان مثل مثلث، مربع یا مانند تصویر به شکل قلب بریزید و درون فر بگذارید. پس از این‌که از فر بیرون آمده، می‌توانید به سلیقه و ذائقه خودتان روی آن پودر بپاشید، این شیرینی سبک عصرانه خوبی می‌تواند باشد. اگر می‌خواهید برای چهار نفر تهیه کنید تمام مواد بالا را دو برابر کنید.

فاطمه کربلایی حسنی‌نظرلو از تبریز: طرز تهیه حلوای زنجبیلی را برای ما ارسال کرده است.

مواد لازم

آرد:

۳۳۰ گرم

روغن جامد:

۲۰۰ گرم

روغن مایع:

۱۰۰ میلی‌متر

پودرقند یا شکر:

۲۰۰ گرم

پودر زنجبیل:

یک قاشق سوپخوری

زعفران آب کرده:

یک قاشق سوپخوری

کاکائو:

یک قاشق سوپخوری

مسابقه آشپز ایرانی

ابتدا آرد، روغن جامد و مایع را مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید و در حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ آرد تغییر کند و بوی خامی آرد از بین برود، سپس آن را از روی اجاق بردارید و پودر شکر، زنجبیل و زعفران را به آن اضافه و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و به صورت خمیر لطیفی درآید. سپس نیمی از حلوا را داخل قالب یا یک سینی مناسب بریزید و سطح آن را صاف کنید نیم دیگر حلوا را با پودر کاکائو مخلوط کرده و روی قسمت قبلی بریزید و روی آن را هم صاف کنید، پس از چند ساعت به صورت لوزی برش دهید و در بشقاب بگذارید. البته در استان آذربایجان این حلوا به نام «حلوای زنجبیلی کفگیری» معروف است.