پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

پیتزای‌ لوبیا با گوشت‌ چرخ‌ كرده‌


پیتزای‌ لوبیا با گوشت‌ چرخ‌ كرده‌

● مواد لازم‌:
▪ روغن‌ گیاهی‌: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ پیاز متوسط خردشده‌: ۱ عدد
▪ گوشت‌ چرخ‌ كرده‌: ۵۰۰ گرم‌
▪ سس‌ تند یا عادی‌ گوجه‌فرنگی‌: ۱ فنجان‌
▪ پودر آویشن‌: ۱ قاشق‌ چایخوری‌ …

مواد لازم‌:

روغن‌ گیاهی‌:

۱ قاشق‌ غذاخوری‌

پیاز متوسط خردشده‌:

۱ عدد

گوشت‌ چرخ‌ كرده‌:

۵۰۰ گرم‌

سس‌ تند یا عادی‌ گوجه‌فرنگی‌:

۱ فنجان‌

پودر آویشن‌:

۱ قاشق‌ چایخوری‌

چیپس‌:

۳۵ گرم‌

كنسرو ذرت‌ (بدون‌ آب‌):

۳۰۰ گرم‌

كنسرو لوبیا قرمز:

۳۰۰گرم‌

خمیر پیتزا:

۲ عدد

پنیر رنده‌ شده‌:

۱ فنجان‌

خامه‌ سفت‌:

نصف‌ فنجان‌

برای‌ روی‌ پیتزا:

پیاز:

نصف‌ پیاز

كدو سبز بزرگ‌:

۲ عدد

آب‌ لیمو:

۱ قاشق‌ غذاخوری‌

خامه‌ سفت‌:

۲ قاشق‌ غذاخوری‌

طرز تهیه‌:

ابتدا روغن‌ را در ماهی‌ تابه‌ داغ‌ كنید و پیاز وگوشت‌ چرخ‌كرده‌ را تفت‌ دهید و آنقدر هم‌ بزنیدتا گوشت‌ قهوه‌ای‌ شود. در ادامه‌ سس‌گوجه‌فرنگی‌ و آویشن‌ را اضافه‌ كنید و بگذارید تاچند دقیقه‌ بدون‌ درب‌ بپزد. پس‌ از گذشت‌ این‌مدت‌، اجاق‌ را خاموش‌ كنید و چیپس‌ ذرت‌ و لوبیارا اضافه‌ كنید و خوب‌ هم‌ بزنید. درمرحله‌ بعدخمیرهای‌ پیتزا را در كف‌ سینی‌ فر بگذارید و روی‌آن‌ها را با مخلوط آماده‌ شده‌ كاملا بپوشانید وپنیر رنده‌ شده‌ را هم‌ رویش‌ بپاشید.

سینی‌ را به‌ مدت‌ ۱۵ دقیقه‌ درفر، با حرارت‌ بالابگذارید، تا زمانی‌ كه‌ كاملا قهوه‌ای‌ و برشته‌ شود.فلفل‌ سبز و پیاز را كاملا چرخ‌ كرده‌ و آب‌ لیمووخامه‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنید. درمرحله‌ آخرمخلوط آماده‌ شده‌ را روی‌ پیتزای‌ داغ‌ بریزید وبا بقیه‌ خامه‌ تزیین‌ كنید.