پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه سس مخصوص پیتزا و طریقه کنسرو کردن آن
سسها از چاشنیهای مهم غذا هستند اما اینکه بتوان این چاشنی را در منزل و بدون استفاده از مواد نگهدارنده تهیه کرد بسیار حائز اهمیت است. سس پیتزا از سسهای مورد علاقه خیلی افراد است که اتفاقا طرز تهیه آسانی هم دارد. علاوه بر سس پیتزا در لینک زیر به معرفی انواع سس با طعمهای خاص و متفاوت پرداختهایم. برای آشنایی با طرز تهیه آنها به لینک زیر بروید.
معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس
جهت آشنایی با طرز تهیه پیتزای رژیمی و پیتزای پنیر به بخش فست فودها در آشپزی وب مراجعه فرمایید.
مواد لازم جهت تهیه سس مخصوص پیتزا
گوجه |
500 گرم |
رب گوجهفرنگی |
150 گرم |
سیر |
2-3 حبه |
روغن زیتون |
2 قاشق غذاخوری |
نمک |
1/2 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه |
1 قاشق چایخوری |
پونه کوهی خشکشده |
1 قاشق غذاخوری |
ریحان خشکشده یا تازه |
1 قاشق غذاخوری |
آویشن |
1 قاشقچایخوری |
عسل یا شکر |
1 قاشقچایخوری |
فلفل قرمز خردشده |
1 پینچ |
طرز تهیه سس مخصوص پیتزا
- ابتدا گوجهها را شسته و به دو نیم تقسیم نمایید و با حرارت متوسط اجازه دهید تا کاملا له شوند.
- گوجهها را از صافی رد کنید.
- در ظرف دیگری سیر را به کمک روغن زیتون تفت دهید. (میزان استفاده از سیر سلیقهای میباشد.)
- سپس گوجههای از صافی رد شده را همراه با سیر، رب گوجه فرنگی، ادویهجات و عسل یا شکر را به کمک گوشتکوب برقی و یا مخلوطکن میکس کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
- در این مرحله مخلوط بدست آمده را به ظرف پخت منتقل نمایید و مخلوط را به جوش آورید.
- سپس حدود 1 تا 2 ساعت با حرارت ملایم به پخت ادامه دهید تا زمانی که اصطلاحا سس قوام آید و 1/4 از حجم آن کمتر شود.
طریقه کنسرو کردن سس گوجه مخصوص پیتزا
- شیشههای مورد نظر برای کنسرو کردن را به خوبی شسته و یک حوله ضخیم کف یک قابلمه جادار قرار دهید و شیشهها را روی آن قرار دهید و یک دستمال یا حوله بین شیشهها بگذارید تا به هنگام جوشیدن شیشهها با یکدیگر تماس نداشته باشند. قابلمه را از آبسرد پر کنید، به طوری که سطح شیشهها پوشیده از آب باشد. سپس به مدت 30 دقیقه با حرارت متوسط اجازه جوشیدن به آن دهید.
- پس از 30 دقیقه، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا شیشهها خنک شوند.
- شیشهها را با کوچکترین تماس دست به یک حوله تمیز منتقل نمایید و به صورت وارونه قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
- در این مرحله میتوانید شیشهها را از سس مخصوص پر کنید. توجه داشته باشید که کمی از سر شیشهها باید خالی باشد.
- در این مرحله پس از بستن درب شیشهها، به مدت 30 دقیقه با آب بجوشانید و پس از خنکشدن به یخچال منتقل نمایید.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست