جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

دونات


دونات

● مواد لازم
۱) یک پیمانه آرد نان
۲) نصف قاشق چای خوری مخمر فوری
۳) سه چهارم پیمانه شیر
● مواد لازم برای تهیه خمیر
۱) ۵/۲ پیمانه آرد نان
۲) یک چهارم پیمانه آرد کیک
۳) نصف پیمانه شکر
۴) …

مواد لازم

۱) یک پیمانه آرد نان

۲) نصف قاشق چای خوری مخمر فوری

۳) سه چهارم پیمانه شیر

مواد لازم برای تهیه خمیر

۱) ۵/۲ پیمانه آرد نان

۲) یک چهارم پیمانه آرد کیک

۳) نصف پیمانه شکر

۴) ۳ عدد تخم مرغ درشت

۵) نصف پیمانه کره ۶) یک قاشق چای خوری نمک

۷ ) یک قاشق چای خوری خمیر مایه فوری

طرز تهیه:

۱) یک لیوان آرد نان ، نصف قاشق چای خوری خمیر مایه فوری و سه چهارم پیمانه آب ولرم را خوب با هم مخلوط کنید و با پلاستیک بپوشانید و بگذارید به مدت یک ساعت و نیم ور بیاید.

۲) سپس تخم مرغ و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله آرد کیک، نمک و یک قاشق خمیرمایه را نیز اضافه کنید و پس از مخلوط کردن بدون این که روی آن را بپوشانید بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

۳) به طور تدریجی هر بار حدود نیم پیمانه به مخلوط اضافه کنید تا خمیر به کناره ظرف نچسبد . این خمیر را حدود ۸ دقیقه با کره مخلوط کنید .

۴) خمیر به دست آمده را روی سطحی که آرد پاشیده اید با کمک وردنه پهن کنید و دوباره در ظرف قرار دهید و با پلاستیک بپوشانید و بگذارید به مدت ۲ ساعت بماند.

۵) خمیر را باز کنید و برش بزنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید و مجدد بگذارید یک ساعت بماند.

۶ ) دونات ها را سرخ کنید و روی آن را با پودر قند،ترافل و شکلات تزیین کنید.