پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا
آش آب غوره
![آش آب غوره](/web/imgs/16/11/88sbv1.jpeg)
مواد لازم برای ۶ نفر
برنج:
۵۰۰ گرم
لپه:
۱۵۰ گرم
سبزی (تره، اسفناج و جعفری):
یک کیلو
گوشت:
۵۰۰ گرم
نعناع داغ:
نصف فنجان
سیر سرخ شده:
۲ قاشق غذاخوری
آب غوره:
یک تا ۲ فنجان
نمک و فلفل:
به مقدار کافی
طرز تهیه
گوشت را با لپه می پزیم وقتی این مخلوط کاملا پخته شد برنج شسته را به آن اضافه می کنیم و در مرحله بعد سبزی خرد شده را به مخلوط لپه، گوشت و برنج می افزاییم.
وقتی سبزی پخته شد آب غوره، نعناع داغ، سیر سرخ شده و نمک و فلفل را به آش اضافه می کنیم. بعد از این که آش کمی جوشید، شعله گاز را خاموش می کنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست