دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
روان کاو ، روان پزشک، روان درمانگر، چه تفاوتی با هم دارند؟
چه زمانی به یک روان کاو باید مراجعه کنیم؟ چه زمانی باید اولین مراجعه را داشته باشیم؟
در ابتدا باید بگوییم زمانی که برای مشاوره مراجعه می کنید باید مشاوره خود را از تمام حقایق زندگی تان آگاه کنید . هرگز به او دروغ نگویید یا از گفتن موضوعی خجالت نکشید . مشاور شما محرم راز شماست .
روان شناس:
افراد مشاوری که به روان شناس مشهور هستند یک سری اطلاعات و توصیه های دانشگاهی را دنبال می کنند . آنها طبق قوانین روان شناسی که بر آن تسلط دارند به بیماران خود مشاوره می دهند و به روح انسان های نزدیک می شوند . عقده های کودکی ، بزرگسالی ، بهبود روابط زناشویی ، روابط بزرگسالان ، بیماری های عصبی و .... را درمان می کنند .
روان پزشک:
این افراد دارای گواهی رسمی از نظام پزشکی هستند و می توانند داروهای خاصی را همراه با مشاوره های روان شناسی به بیماران ارائه دهند .
روان کاو:
این افراد رفتار بیماران خود را آنالیز می کنند و با استفاده از تئوری های روان شناسی ، بیماران خود را درمان می کنند .
روان درمانگر:
این افراد توصیه های خاصی را دنبال می کنند و تئوری های مخصوص خود را دارند. این افراد نه تنها در کلینیک های مشاوره حضور دارند بلکه می توانند در مدارس، و یا سایر محیط های نیز حضور داشته باشند و به بیماران خود مشاوره بدهند.
برای ویزیت توسط مشاورانی که در بالا توضیح داده شد شما باید در وحله ی اول : بیماری یا مشکلی که به آن دلیل قصد مراجعه به مشاوره را دارید بشناسید و تحقیق کنید که آیا موضوعی که مد نظر شما می باشد در تخصص کدامیک از مشاوران است برای مثال آیا برای درمان مشکل خود به دارو نیاز دارید یا خیر ؟
بسیاری از افراد فکر می کنند حتما باید مشکل یا بیماری روحی خاصی داشته باشند تا به یک مشاوره مراجعه کنند .
شما می توانید برای موضوعاتی که حتی به نظرتان مهم نیست نیز به مشاوره مراجعه کنید . موضوعاتی مانند : تقویت اعتماد به نفس چه در کودکان و چه در بزرگسالان ، بیش فعالی بیش از حد کودکان، مشاوره پیش از ازدواج ، مشاوره جهت رفتار صحیح در روابط زناشویی، نا امیدی یا شکست در رابطه های نامزدی یا ازدواج، مشکلات تحصیلی ، احساساتی مانند خجالتی بودن بیش از حد و ... یک مشاور می تواند تمام مشکلات شما را حل کند .
هدف از مراجعه به یک مشاوره چیست؟
هدف از مراجعه به یک مشاور ، بیان کردن احساسات خود ، درد و دل کردن با شخصی که امین است و می تواند شما را در حل مشکلتان یاری دهد .
خارج شدن از حالی که در حال حاضر بر شما حاکم شده است ، از یاس و نا امیدی ، تعریف کردن موضوعی که ذهن شما را مخدوش کرده است ، برای شخصی که امین باشد و از همه مهمتر بتواند با آگاهی که دارد توصیه های اساسی را به شما انتقال دهد .
مشاوران حتی می توانند شما را در مسائل جنسی تان نیز یاری دهند ، تعجب کردید ؟ بله ! بسیاری از مشاوران به بیماران خود توصیه های جنسی و مشاوره ی جنسی نیز ارائه می دهند.
برای مثال افرادی که مشکلات جنسی دارند هر کسی را محرم خود نمی دانند که با او مشاوره کنند و یا آن شخص دارای اطلاعات کاملی نمی باشد و یا راه حل هایی که معرفی می کند صحیح نیست ولی با مشاوره تان راحت تر هستید برای مطرح کردن پرسش هایتان و مطمئن هستید که توصیه های او صحیح است .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست