سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
برش های کیک پنیر و لیمو
مواد لازم:
بیسکویت نارگیلی خرد شده- یک و نیم پیمانه
کره یا مارگارین نرم شده- ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای نرم-۴۰۰گرم
شکر-نصف پیمانه
پوست لیمو- نصف قاشق مرباخوری
آب لیمو- یک قاشق غذاخوری
وانیل-کمی
تخم مرغ-۲عدد
طرز تهیه:
خرده بیسکویت و مارگارین یا کره را با هم مخلوط کنید و در ظرف چهارگوش که از قبل کمی چرب کرده اید، پهن کنید. پنیر خامه ای، شکر، آب لیمو، پوست لیمو و وانیل را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید و روی مواد بیسکویت پهن شده بریزید. ظرف را به مدت ۲۰تا۲۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از خنک شدن به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی رئیسی شهدای خدمت ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم
تهران کنکور هواشناسی امتحانات نهایی شورای شهر تهران شهرداری تهران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی پلیس سیل قوه قضاییه بارش باران
قیمت دلار قیمت خودرو بورس قیمت طلا خودرو بازار خودرو یارانه دلار حقوق بازنشستگان بازنشستگان ایران خودرو سایپا
شهادت رئیس جمهور سینمای ایران سینما تلویزیون لیلا حاتمی سریال آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی نمایشگاه کتاب کتاب
کنکور ۱۴۰۳ گوگل دانش بنیان دانشگاه تهران تجهیزات پزشکی تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی جنگ غزه ترکیه روسیه امیرعبداللهیان اسرائیل غزه آمریکا فلسطین چین حماس ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی منچسترسیتی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل تبلیغات سامسونگ ناسا موبایل آیفون فناوری
سرطان سزارین رژیم غذایی آلزایمر طول عمر کاهش وزن شادی فشار خون مغز انسان افسردگی