چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا
برش های کیک پنیر و لیمو
مواد لازم:
بیسکویت نارگیلی خرد شده- یک و نیم پیمانه
کره یا مارگارین نرم شده- ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای نرم-۴۰۰گرم
شکر-نصف پیمانه
پوست لیمو- نصف قاشق مرباخوری
آب لیمو- یک قاشق غذاخوری
وانیل-کمی
تخم مرغ-۲عدد
طرز تهیه:
خرده بیسکویت و مارگارین یا کره را با هم مخلوط کنید و در ظرف چهارگوش که از قبل کمی چرب کرده اید، پهن کنید. پنیر خامه ای، شکر، آب لیمو، پوست لیمو و وانیل را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید و روی مواد بیسکویت پهن شده بریزید. ظرف را به مدت ۲۰تا۲۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از خنک شدن به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست