چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
سبزیجات دریایی و سرطان
سبزیجات دریایی از قرنها پیش در چین و ژاپن برای درمان سرطان بکار میرفتهاند. تحقیقات علمی اخیر نیز بر این تأثیرات صحه گذاشته است. برای مثال مطالعه انجام شده در سال ۱۹۹۵ به خواص ضدسرطانی کتانجک پی برده است. کتانجک رشد سلولهای سرطانی را متوقف کرده و یا اندازه و تعداد غدد سرطانی را کاهش میدهد.
گفته میشود سبزیجات دریایی نسبت به حبوبات، غلات کامل، سبزیجات و میوهها حاوی لینگان بیشتری هستند. این لینگانها در بدن به فیتو استروژن تبدیل شده و به دریافتکنندههای استروژن متصل میشوند و از این رو در برابر سرطانهایی که استروژن در آنها نقش دارد، مانند سرطان سینه نقش درمانی و پیشگیری کننده دارند.
پزشکان معتقدند فوکویدان (ترکیب موجود در سبزیجات دریایی قهوهای رنگ) از رشد سلولهای سرطانی بشدت جلوگیری کرده و در هر مرحله از حمله ویروسی مانند اتصال به سلول، ورود به سلول و تکثیر درون سلول مؤثر است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست