جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
راهنمای مهاجرت به نیوزلند
کشور جزیرهای نیوزلند یا زلاندنو، یکی از دور افتادهترین کشورهای جهان است که درست زیر قاره استرالیا در جنوب غربی اقیانوس آرام قرار گرفته است. این کشور در فاصله 2000 کیلومتری استرالیا قرار دارد و یکی از آخرین سرزمینهایی است که انسانها در آن پای گذاشتهاند. این کشور حدود 5 میلیون نفر جمعیت دارد که حدود 75 درصد آنها مهاجران اروپایی هستند. افرادی بومی نیز در این منطقه هنوز حاضر هستند که البته تعداد آنها بسیار کم است.
یکی از ویژگیهای نیوزلند توسعه یافتگی و ثروت آن است که باعث شده افرادی که به دنبال یک مکان خوب برای کار و مهاجرت هستند این کشور را به عنوان مقصد خود انتخاب کنند. بیشتر اقتصاد این کشور وابسته بر کشاورزی و دامپروری پیشرفته است که باعث شده آنها به عنوان یکی از صادر کنندگان بزرگ محصولات خوراکی جهان شناخته شوند. تولید ناخالص ملی این کشور ۱۸۲ میلیارد دلار است و رشد اقتصادی مداوم بالای 4% را هرساله تجربه میکنند. کمتر از 3% جمعیت این کشور بیکار هستند و نیوزلند برای پیشبرد اهداف خود نیاز فراوانی به مهاجران متخصص دارد.
توجه: خواننده محترم این نکته را به خاطر داشته باشید که این مطلب بر اساس آخرین اطلاعات سال 2016 جمعآوریشده، پس امکان آن وجود دارد که دولت نیوزلند در هرلحظه برخی شرایط پذیرش مهاجر بخصوص در قبال شهروندان ایرانی را به هر نحوی تغییر دهد. پس به خاطر داشته باشید این تنها یک راهنمایی کلی است و برای به دست آوردن اطلاعات دقیقتر حتماً باید از طریق وکلای معتبر و سفارت نیوزلند، از آخرین جزییات مطلع شوید. همچنین ممکن است راههای دیگری نیز برای مهاجرت به نیوزلند وجود داشته باشد که در این مطلب نیامده است. شما میتوانید آخرین اخبار و اطلاعات دولت نیوزلند را از طریق این وب سایت دریافت کنید: وب سایت مهاجرتی دولت نیوزلند
مهاجرت به نیوزلند
مهاجرت به نیوزلند تقریباً راههایی شبیه به سیستم مهاجرتی استرالیا را دارد؛ با این تفاوت که شاید کمی آسانتر باشد. اما تعداد نیروی کار مورد نیاز این کشور کمتر است، با این حال در ادامه همراه ما باشید تا روشها و شرایط مهاجرت به نیوزلند را برای شما بازگو کنیم.
مهاجرت از طریق کار
جذابترین و بهترین مدل مهاجرت به یک کشور میتواند مهاجرت از طریق مهارت و کاری باشد که شما آن را بلد هستید و سالها انجام دادهاید. اما این نوع مهاجرت شرایط خاص خود را نیز دارد. اگر بخواهید به سبک اسکیل ورکر (نیروی کار ماهر) وارد نیوزلند شوید ابتدا باید شغلی که شما در آن مهارت دارید جز لیست نیازمندیهای دولت باشد. یعنی شما مشخصات خود را از طریق مراحل ثبت نام به مرکز مهاجرت ارسال میکنید و آنها به 2 صورت عمل میکنند.
اول امکان دارد که برای مشخصات شما کاری در این کشور آماده باشد، پس آنها شما را پذیرش میکنند و برای کار به آن شهر مورد نظر میفرستند یا اینکه به شما پذیرشی میدهند تا بتوانید به نیوزلند بروید و بر اساس توانایی خود، کاری را در این کشور پیدا کنید. اما در هر دو مدل شما باید یک سری شرایط را داشته باشید که بر اساس آن به پرونده شما امتیاز تعلق میگیرد و در صورت دریافت امتیاز کامل میتوانید اقامت نیوزلند را دریافت کنید و برای کار وارد این کشور شوید؛ برخی شرایط به شرح زیر است:
- سن متقاضی باید زیر 56 سال باشد
- شما باید کلیه آزمایشات پزشکی سلامت را به خوبی بگذرانید
- شغل مورد درخواستتان باید در لیست باشد
- در صورت داشتن تحصیلات مرتبط امتیاز اضافه میگیرید
- مدرک مهارت را داشته باشید
- سابقه کار بیشتر مساوی است با امتیاز بیشتر
- نمره آیلتس حداقل 6 به بالا داشته باشید.
مهاجرت به نیوزلند از طریق ازدواج
اگر بخواهید از طریق ازدواج به نیوزلند بروید ابتدا باید ثابت کنید که همسر و کسی که میخواهید با او در نیوزلند ازدواج کنید به مدت 2 سال نامزد شما بوده. یعنی ابتدا باید دوران حداقل 2 سالهای را باهم از طریق تلفن، ایمیل و سفر متقابل به کشورهای یکدیگر نامزد بوده باشید و این نامزدی را دولت تأیید کند. سپس فرد نیوزلندی باید درخواست دهد که میخواهد با شما ازدواج کند و شما را به این کشور ببرد، او باید ثابت کند که به لحاظ کاری و تأمین هزینه توان این را دارد که اسپانسر شما باشد. همچنین همسر نیوزلندی شما باید هیچ گونه مشکل دولتی و بدهی بانکی و مالیاتی نداشته باشد.
اقامت از طریق سرمایه گذاری
یکی از راههای آسان اما پرهزینه مهاجرت به نیوزلند، دریافت اقامت از طریق سرمایه گذاری است. شما برای این کار مانند بسیاری از ویزاهای سرمایه گذاری که در تمام جهان صادر میشود ابتدا باید یک پلن اقتصادی داشته باشید که مورد تأیید دولت نیوزلند قرار بگیرد و آنها بپذیرند که راه اندازی کار و یا شرکت مورد نظر شما در این کشور امکان پذیر است. بعد از پذیرش، شما باید کار خود را آغاز کنید و در این مدت برای شما ویزای موقت 1 ساله صارد میگردد. پس از 1 سال اگر همچنان کار شما موفقیت آمیز باشد میتوانید کار خود را ادامه دهید و ویزای اقامت 5 ساله از کشور نیوزلند دریافت کنید. اگر در مدت بیش از 5 سالی که در نیوزلند هستید مرتکب جرم مالی و جزایی نشوید میتوانید برای دریافت اقامت دائم این کشور اقدام نمایید.
مهاجرت به نیوزلند از طریق ویزای دانشجویی
ویزای دانشجویی در نیوزلند برای کسانی صادر میشوند که قصد دارند در این کشور تحصیل کنند، شما با این ویزا اجازه کار نخواهید داشت و بعد از پایان تحصیلتان نمیتوانید در این کشور بمانید. در شرایط خیلی خاص و تحصیلات بالا ممکن است برخی دانشجویان پس از پایان دوره تحصیلیشان برای ویزای کار در این کشور اقدام کنند و یا یک شرکت نیوزلندی بتواند اسپانسر شما بشود تا شما امکان ادامه زندگی در نیوزلند را داشته باشید. اگر به دنبال دریافت ویزای تحصیلی هستید باید شرایط زیر را داشته باشید.
- داشتن مدرک تحصیلی معتبر در ایران
- نداشتن هیچ گونه سابقه کیفری
- نداشتن هیچ گونه مشکل بیماری و سلامتی
- باید ثابت کنید که تمکن مالی کامل برای هر سال حضور خود در این کشور را دارید
مهاجرت به نیوزلند از طریق پناهندگی
دولت نیوزلند، سیاست کمک به پناهجویان را در پیش دارد و به کسانی که بتوانند ثابت کنند در کشور خود جانشان به دلیل وضعیت سیاسی، مذهبی و یا نژادی در خطر است امکان دارد که پناهندگی اعطا کند. البته شرایط دریافت این پناهندگی بسیار دشوار است و اینگونه نیست که شما بتوانید به راحتی این کار را انجام دهید. این کشور هرساله طبق کنوانسیون سازمان ملل فقط 1000 نفر از واجدین شرایطی که بتوانند خود را به ساحل نیوزلند برسانند مورد پذیرش قرار میدهد. این افراد ابتدا به کمپهای خاص برده میشوند و برای آموزش دیدن در آن کمپها آماده میشوند تا بتوانند وارد جامعه شوند.
شرایط درآمد و هزینه در نیوزلند چگونه است
اول باید بدانید در ادامهی مطلب هرکجا که اسم واحد دلار میآید، منظور دلار نیوزلند است که امروزه در سال 1396 هر دلار نیوزلند چیزی معادل 3700 تومان است.
شرایط درآمدی در نیوزلند به اندازه کشورهای فوق العاده جهان نیست اما به همین میزان نیز هزینههای آنها پایین است و میتوان گفت که همین امر باعث شده تا از سطح رفاه بالایی برخوردار باشند. هرچند که هزینهها در شهرهای مختلف باهم تفاوت دارد اما میتوان گفت به طور میانگین هزینه ماهانه برای زندگی یک نفر حدود 1000 دلار است، اگر بخواهید در این کشور تحصیل کنید باید چیزی در حدود 18 هزار دلار در سال برای لیسانس و 40 هزار دلار برای فوق لیسانس پرداخت کنید که البته بسته به رشته انتخابی میتواند این هزینهها کمی تغییر کند. دستمزدها در این کشور نیز مناسب است؛ مثلاً حداقل دستمزد پایینترین شغل حدود 15 دلار در ساعت است و در مراکز دولتی از 40 دلار آغاز میشود. البته شما بستگی به شغل، میزان تحصیلات و نوع کارتان میتوانید ماهانه درآمدی حدود 300 هزار دلار تا 1 میلیون دلار نیز داشته باشید.
هزینه اجاره خانه در نیوزلند از کشورهای اروپایی ارزانتر است و اگر بخواهیم با پایتختهای اولیه اروپایی مقایسه کنیم چیزی حدود نصف قیمت خانه در لندن، پاریس و رم است. مثلاً در یک ماه حدوداً یک آپارتمان گران را در نیوزلند میتوانید به قیمت 600 دلار کرایه کنید که این مبلغ در شهرهای کوچکتر و معمولی تا 200 دلار در ماه نیز پایین خواهد آمد. اگر بخواهید مثلاً یک ویلای 3 خوابه گران در اوکلند بخرید از 80.000 دلار نيوزيلند در اتاگو تا 300.000 دلار باید هزینه پرداخت کنید. برای خرید ملک میتوانید تا 80% قیمت آن را وام دریافت کنید. هزینه خرید برخی اقلام زیر را در ادامه خواهید دید:
- نان – نان سفید قطعهقطعه (700g) 1.94 دلار نیوزیلند
- شیر – استاندارد، 2 لیتر 3.19 دلار نیوزیلند
- خوراک ماهی و سیب زمینی سرخ کرده 5.77 دلار نیوزیلند
- سیب (کیلوگرم) 2.32 دلار نیوزیلند
- گوشت – گوشت بره (کیلوگرم) 12.29 دلار نیوزیلند
- بنزین – 91 اکتان در هر لیتر 2.05 دلار نیوزیلند
- Gp/ ویزیت دکتر – بزرگسالان 36.28 دلار نیوزیلند
- ماشین لباس شویی 600–1100 دلار نیوزیلند
- تلویزیون با صفحه نمایش LED یا LCD با سایز 42 اینچ 700–1500 دلار نیوزیلند
- یک فنجان قهوه 4.00 دلار نیوزیلند
- بارانی بزرگ 5.00 دلار نیوزیلند
- بلیط فیلم 12-20 دلار نیوزیلند
- شلوار جین 60–200 دلار نیوزیلند
- اتومبیل – فورد فوکس 35,490 دلار نیوزیلند
گروه گردشگری وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست