چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

ریواس


ریواس

ریواس گیاهی با ساقه آب دار و طعم خاص است. قدمت این گیاه به ٢ هزار سال و به داروهای قدیمی چین بازمی گردد. مارکوپولو این گیاه را به اروپا معرفی کرد. به گزارش «Eatwell»، این گیاه حاوی کربوهیدرات، …

ریواس گیاهی با ساقه آب دار و طعم خاص است. قدمت این گیاه به ٢ هزار سال و به داروهای قدیمی چین بازمی گردد. مارکوپولو این گیاه را به اروپا معرفی کرد. به گزارش «Eatwell»، این گیاه حاوی کربوهیدرات، فیبر غذایی، قند، پروتئین، کلسیم، ویتامین های A و C است.

مصرف یک تکه ساقه ریواس، ترش معده را برطرف خواهد کرد. مصرف روزی ٢٨ گرم این گیاه میزان کلسترول را کاهش می دهد. مصرف روزی ٤ میلی گرم عصاره این گیاه، گرگرفتگی را در عرض ٣ ماه از بین می برد. معجونی از پودر ریواس و آب روی زخم قرار دهید تا از ورود باکتری به زخم و در نتیجه عفونت جلوگیری شود. ریواس خطر مبتلا شدن به سرطان را کاهش می دهد. این گیاه برای سوءهاضمه نیز توصیه می شود.