دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
شیرازی پلو
مواد لازم:
برنج:۱ كیلوگرم
مرغ:۱ عدد حاوی ۱۵ كیلوگرم یا گوشت بره ۱ كیلوگرم
روغن مایع:۲ لیوان
ماست:۱ لیوان
زرده تخم مرغ:۵ عدد
زعفران ساییده:۱ قاشق مرباخوری
زرشك پلویی:۱۰۰ گرم
شكر:۲ قاشق غذاخوری
خلال پسته:۱۰۰ گرم
خلال بادام:۱۰۰ گرم
بادنجان دلمهای:۳ عدد حلقه شده و سرخ شده
دستور تهیه:
برنج را همانند تهچین آماده میكنیم، سپس دو سوم برنج را در مخلوط ماست، روغن مایع، زعفران و زرده تخم مرغ ریخته، مخلوط میكنیم و مخلوط را در ظرف دلخواهی كه كف آن را چرب كردهایم، میریزیم و یك ردیف بادنجان میچینیم.روی آن را یك ردیف خلال بادام، پسته و زرشك میپاشیم، سپس گوشت مرغ را قرار داده، بقیه برنج را كه به صورت ساده است روی آن میریزیم.از مابقی مایه دور تا دور ظرف میریزیم تا اطراف برنج آغشته به مواد شود، بعد روی ظرف را فویل میكشیم و در طبقه اول با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۱ تا ۱۵ ساعت میپزیم و پس از طلایی شدن ته برنج، آن را از فر خارج كرده و به روی یك سینی دلخواه برمیگردانیم، روی آن را میتوانیم با خلال بادام، پسته و زرشك نیز تزئین كنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست