جمعه, ۱۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 31 May, 2024
شیرازی پلو
مواد لازم:
برنج:۱ كیلوگرم
مرغ:۱ عدد حاوی ۱۵ كیلوگرم یا گوشت بره ۱ كیلوگرم
روغن مایع:۲ لیوان
ماست:۱ لیوان
زرده تخم مرغ:۵ عدد
زعفران ساییده:۱ قاشق مرباخوری
زرشك پلویی:۱۰۰ گرم
شكر:۲ قاشق غذاخوری
خلال پسته:۱۰۰ گرم
خلال بادام:۱۰۰ گرم
بادنجان دلمهای:۳ عدد حلقه شده و سرخ شده
دستور تهیه:
برنج را همانند تهچین آماده میكنیم، سپس دو سوم برنج را در مخلوط ماست، روغن مایع، زعفران و زرده تخم مرغ ریخته، مخلوط میكنیم و مخلوط را در ظرف دلخواهی كه كف آن را چرب كردهایم، میریزیم و یك ردیف بادنجان میچینیم.روی آن را یك ردیف خلال بادام، پسته و زرشك میپاشیم، سپس گوشت مرغ را قرار داده، بقیه برنج را كه به صورت ساده است روی آن میریزیم.از مابقی مایه دور تا دور ظرف میریزیم تا اطراف برنج آغشته به مواد شود، بعد روی ظرف را فویل میكشیم و در طبقه اول با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۱ تا ۱۵ ساعت میپزیم و پس از طلایی شدن ته برنج، آن را از فر خارج كرده و به روی یك سینی دلخواه برمیگردانیم، روی آن را میتوانیم با خلال بادام، پسته و زرشك نیز تزئین كنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات سعید جلیلی ایران مجلس شورای اسلامی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مجلس دوازدهم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ریاست جمهوری مجلس سید ابراهیم رئیسی دولت
خودرو هواشناسی فضای مجازی مشهد زلزله وزارت بهداشت شهرداری تهران سلامت قتل پلیس سازمان هواشناسی قوه قضاییه
مسکن پژو پارس دلار قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان مالیات بانک مرکزی ایران خودرو بورس
تلویزیون حامیم سینما سینمای ایران بازیگر سریال شهید رسانه ملی صدا و سیما
اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه آمریکا چین روسیه نوار غزه حماس اوکراین حمله به رفح اتحادیه اروپا
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر جواد نکونام باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس بازی رئال مادرید لیگ برتر ایران شمس آذر قزوین لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی ایلان ماسک گوگل اینترنت سامسونگ ژاپن ماهواره تبلیغات تلگرام ناسا
رژیم غذایی سرطان دیابت بیماری سازمان غذا و دارو استرس تغییر رنگ چشم