جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
برش پسته و زردآلو
![برش پسته و زردآلو](/web/imgs/16/11/xhn8i1.jpeg)
مواد لازم:
زردآلوی خشک: ۱۰۰ گرم
آب پرتقال: ۵قاشق غذاخوری
شکلات شیری: ۱۵۰گرم
شکلات تلخ: ۱۵۰ گرم
کره: ۱۲۵ گرم
عسل: یک قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق مرباخوری
بیسکویت یاخرده کیک: ۲۵۰ گرم
مغز پسته: ۱۰۰ گرم
پودر قند: به میزان کافی
یک قالب مربع به اندازه ۲۰×۲۳ سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
زردآلوها را به تکه های کوچک (به اندازه یک سانتی متر) برش بزنید و در قابلمه ای با آب پرتقال روی حرارت کم بجوشانید تا آب میوه کاملاً جذب زردآلو شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
شکلات، کره و عسل را به صورت بن ماری ذوب کنید سپس پوست پرتقال را به آن اضافه کنید.
کیک و پسته خرد شده و مخلوط شکلات و زردآلو را نیز به مواد اضافه و مخلوط کنید و در قالب آماده بریزید. روی آن پودر قند بپاشید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد سپس از یخچال دربیاورید و به اندازه دلخواه برش بزنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست