چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
عوامل تاثیرگذار در ابتلا به بیماریهای قلب و عروق چیست؟
یکی از عوارضی که باعث ابتلا به بیماریهای قلب و عروق میشود، مصرف چربی است. بدن ما نیازمند به جذب بعضی چربیهاست که برای ساخت هورمونها و آنزیمها به آنها احتیاج داریم، اما منظور از چربیهای مضر که باید آن را کنار گذاشت ؛ اسیدهای چرب اشباع شده است.
هر نوع چربی که بتوان آن را با نان یا با دستمال از روی مواد غذایی جدا کرد، چربیهای مضر اشباع شده محسوب میشود.
اسیدهای چرب اشباع شده که در روغنهای حیوانی به وفور وجود دارد و رادیکالهای آزاد نیز که در چربیهای مانده حیوانی وجود دارد، برای بدن بسیار مضر است.
همچنین در فرآوردهای سوسیس و کالباس از چربی حیوانی مانده استفاده میشود.
اسیدهای چرب اشباع شده موجود در بدن، پلاکهای چربی را میسازند و در دیواره عروق رسوب میکنند و عروق حساس مثل عروق کاروتین گردن را درگیر میکنند و غیر از تنگی موضعی، خونرسانی را مختل میسازد و موجب سکتههای قلبی و مغزی میشود.
بنابراین هنگام خرید روغن توجه کنید که اسیدهای چرب آزاد اشباع شده آن باید زیر ۱۰ درصد باشد، همچنین از مصرف روغنهای گیاهی مانده خودداری شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست