پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

خوراک قارچ و ژامبون با پاستا برای ۴ نفر


خوراک قارچ و ژامبون با پاستا برای ۴ نفر

● مواد لازم:
▪ قارچ نیم کیلو
▪ پاستا ۲۰۰ گرم
▪ ژامبون ۳۰۰ گرم
▪ پاپریکا ۱۵۰ گرم
▪ پیازداغ یک قاشق غذاخوری
▪ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک و زردچوبه به مقدار لازم
● طرز تهیه:
قارچ …

مواد لازم:

قارچ نیم کیلو

پاستا ۲۰۰ گرم

ژامبون ۳۰۰ گرم

پاپریکا ۱۵۰ گرم

پیازداغ یک قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

قارچ را بعد از تمیز کردن و شستن خرد کرده و در تابه ریخته, یک قاشق غذاخوری روغن زیتون, یک قاشق مرباخوری آب‌لیمو و کمی نمک به آن زده و می‌گذاریم آب قارچ کاملن کشیده شود.

ژامبون را ریز خرد کرده و با پیازداغ مخلوط کرده و سرتفت می‌دهیم و سپس پاپریکا را که قبلن خرد کردیم به مخلوط ژامبون اضافه می‌کنیم و با هم تفت می‌دهیم. نمک و زردچوبه را روی آن ریخته رب را با کمی آب رقیق کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم و در انتها قارچ را هم به مخلوط اضافه کرده و بعد از این‌که خوب مخلوط شد کنار می‌گذاریم.

پاستا را در آب جوش که دو قاشق نمک و یک قاشق روغن مایع ریختیم, می‌پزیم. بعداز پخت در آب‌کش می‌ریزیم تا آب آن کشیده شود. سپس پاستا را با قارچ و ژامبون مخلوط کرده و در دیس می‌کشیم.