شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
حواله پول با یک کلیک روی موبایل!
حواله پول یکی از مهمترین نیازهای مشتریانی است که به بانکهای مختلف ارایه میکنند. این کار به ویژه برای افرادی که اقوام و خویشانی در شهرهای دور و نزدیک دارند یا به علت شرایط شغلی و کاری باید هر روز یا چند بار در هفته مبالغی را حواله کنند با استفاده از سیستمهای سنتی بانکداری امری بسیار طاقتفرسا محسوب میشود.
اما مدتی است که با استفاده از فناوریهای پیشرفته بانکداری الکترونیک این مشکل تا حدی برطرف شده است و فرآیند حواله پول فقط با کلیک کردن روی صفحه تلفن همراه ممکن میشود. البته باید توجه داشت که این سیستمها هنوز برای حواله مبالغ کلان قابل استفاده نیستند و بهتر است از آنها برای انجام پرداختهای کوچک استفاده شود.
فرآیند کار به این صورت است که دارنده یک تلفن همراه میتواند مقداری پول به هر مالک تلفن همراه دیگر که مایل است انتقال دهد. بدیهی است گوشیهایی که به این منظور به کار گرفته میشوند باید از قابلیت ارسال و دریافت اس.ام.اس یا پیام کوتاه برخوردار باشند. این خدمت احتیاج به نصب هیچ نوع نرمافزار یا قابلیت دیگر روی تلفن همراه ندارد.
نمونه اولیه طرح مذکور در ردموند آمریکا و با همکاری ۵۰۰ کاربر با موفقیت صورت گرفت و امروزه دهها اپراتور در سطح جهان این سرویس را با همکاری بانکها ارایه میکنند. این خدمات برای پرداخت صورتحساب رستوران، سینما، هزینه ورزشگاه و فروشگاه نیز می تواند استفاده شود.
انتقال پول شامل ۳ مرحله است:
۱) پیام کوتاهی به شرکت ارایهدهنده این خدمات با محتوای قرار داده شده ارسال میشود.
مثال: PAY $۱۵ ******** که به جای ستاره شماره همراه فردی که باید پول به حسابش واریز شود درج میشود.
۲) شرکت سرویسدهنده با کاربر تماس میگیرد و کاربر باید شماره رمز خود را وارد کند.
۳) پس از وارد کردن رمز، پول توسط دارنده گوشی همراه دریافت و توسط پیام کوتاه تاییدیه این فرآیند نیز ارسال میشود.
مدتهاست که طراحان مختلف به دنبال ارایه راههای تازه برای استفاده از تلفن همراه در موسسات مالی و بانکها برای انتقال پول و حوالههای الکترونیک هستند. با توجه به گستردگی و عدم نیاز این روش به دستگاهی مجزا مانند POS و اینکه خود این سیستم دارای یک ارتباط مخابراتی است، میتوان آن را بهترین روش برای پرداختهای الکترونیکی دانست. اگر گردش کار را در این سرویس شبیهسازی کنیم، زمان انجام کار، کمتر از ۳۰ ثانیه خواهد شد. این زمان، کمتر از زمان موردنیاز برای انجام اقدام مشابه در بسیاری از دستگاههای POS است که در ایران نصب شدهاند.
نکته مثبت دیگر اینکه لازم نیست از چک استفاده یا با روشن کردن رایانه و اتصال به سایت بانک اقدام به انتقال مقادیر کوچک کنید. به سادگی میتوانید پولهای کوچک یا حوالههای الکترونیکی کوچک را انتقال دهید. راحتی این سیستم در مجموع به حدی است که هر انسانی را برای آزمایش آن وسوسه میکند.
در اینجا یک نگرانی نیز وجود دارد و آن اینکه فرد گوشی خود را گم کند. اگر تلفن همراه شما گم شد، نگران نشوید. فراموش نکنید که شماره رمز شما برای تایید انتقال ضروری است و پس از ارسال دستور پرداخت، از شما اخذ میشود .در این سیستم روشهای اضافه کردن یا تامین پول برای تلفن همراه مشتری و حساب مربوط به آن به روشهای زیر است:
<!--[if !supportLists]-->۱- <!--[endif]-->اضافه کردن پول از طریق کارت اعتباری یا نقدی
<!--[if !supportLists]-->۲- <!--[endif]-->اضافه کردن پول از طریق یک حساب بانکی
<!--[if !supportLists]-->۳- <!--[endif]-->اتصال یک کارت بانکی (نقدی یا اعتباری) به شماره تلفن همراه برای برداشت در زمان درخواست
همچنین روشهای برداشت پول توسط فروشنده خدمات به روشهای زیر است:
<!--[if !supportLists]-->۱- <!--[endif]-->به طریق خودکار و الکترونیکی به یک حساب بانکی یا کارت بانکی واریز شود.
<!--[if !supportLists]-->۲- <!--[endif]-->فروشنده آن را به تلفنی دیگر منتقل کند.
<!--[if !supportLists]-->۳- <!--[endif]-->از بانکی تقاضای دریافت حواله یا چک را کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست