چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

نقش غذاها دربروز حمله های میگرنی


نقش غذاها دربروز حمله های میگرنی

برخی از غذاها از جمله غذاهای مانده در یخچال، گوشت مانده، انواع پنیرها و کافئین در ایجاد حمله های میگرنی نقش اساسی دارند.
گاهی گرسنگی و قطع یک وعده غذایی نیز ممکن است یک حمله …

برخی از غذاها از جمله غذاهای مانده در یخچال، گوشت مانده، انواع پنیرها و کافئین در ایجاد حمله های میگرنی نقش اساسی دارند.

گاهی گرسنگی و قطع یک وعده غذایی نیز ممکن است یک حمله میگرنی را موجب شود، افرادی که عادت به مصرف قهوه و شکلات دارند باید بدانند کم کردن یا اضافه کردن مقدار آنها نیز ممکن است موجب آغاز حمله سردردهای میگرنی باشد.

غذاهای حاوی تیرامین که یک آمین است و در اغلب غذاها وجود دارد باعث آغاز حمله می شود. وقتی پروتئین ها یا اسیدهای آمینه می شکنند به تیرامین و تیراسین تبدیل و موجب گشادشدن عروق شده و موجب آغاز حمله می شوند.

غذاهای مانده در یخچال در مدت ۲۴ الی ۴۸ ساعت مشکل را بدلیل ایجاد تیرامین تشدید می کنند.

گوشت، ماهی، مرغ و تخم مرغ اگر بصورت تخمیر و خشک شده مصرف شود به دلیل همین تیرامین در ایجاد حمله میگرنی موثرند.

جگرهای فراوری شده، پنیرهای کهنه، پپرونی، انواع سوسیس و کالباس، سس های سالاد، سویا سس و کلیه محصولات تخمیری سویا، انواع ترشی ها و زیتون فراوری شده و حتی آجیل های شور و مانده، سوپ های آماده، چیپس، ماهی دودی، خامه ترش، آناناس و کیوی، آسپارتام و شیرین کننده ها مصنوعی نیز جزء غذاهایی هستند که توصیه شده مورد توجه قرار گیرند و کمتر مصرف شوند.

رعایت تغذیه متعادل، استفاده از انواع غذاهای خانگی که با مواد تازه تهیه شده اند و کمتر مصرف کردن غذاهای مانده یخچال، پرهیز از غذاهای فرآوری شده و مصرف زنجبیل، ماهی تازه و روغن ماهی غذاهای حاوی کلسیم و منیزیم مثل بروکلی و اسفناج برای بیماران میگرنی بسیار مناسب است.

افرادی که دچار حمله های میگرنی می شوند باید غذا را به طور منظم مصرف کنند.