جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا

مخلوط گوشت و لوبیا


مخلوط گوشت و لوبیا

● مواد لازم
▪ ۵۰۰ گرم گوشت گوسفند خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ نصف قاشق مرباخوری نمک
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل
▪ یک و نیم قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ دو عدد هویج …

مواد لازم

۵۰۰ گرم گوشت گوسفند خرد شده

یک قاشق مرباخوری روغن زیتون

نصف قاشق مرباخوری نمک

یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل

یک و نیم قاشق مرباخوری روغن زیتون

دو عدد هویج متوسط خرد شده

دو عدد پیاز کوچک

۲۰۰ گرم قارچ که به چهار قسمت تقسیم شده

یک چهارم فنجان سرکه

۴۰۰ گرم لوبیا سفید

نصف فنجان رب گوجه که در آن سیر له شده و پودر پیاز ریخته شود.

طرز تهیه

یک قاشق مرباخوری روغن زیتون را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

سپس گوشت های خرد شده را به آن اضافه کنید و برای دو دقیقه حرارت دهید تا کمی رنگ آن عوض شود. سپس نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

سپس در یک تابه کوچک یک قاشق و نیم از روغن زیتون را ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس هویج را برای سه دقیقه در آن تفت داده و پیازهای خرد شده را اضافه کرده و برای پنج تا هشت دقیقه آنها را با هم تفت دهید، تا کاملاً با هم آمیخته شوند. سپس قارچ را اضافه کرده و برای پنج دقیقه دیگر آنها را با هم حرارت دهید.لوبیاهای پخته شده را در صافی بریزید و سپس به مواد اضافه کنید. رب گوجه را به آن بیفزایید و برای سه دقیقه دیگر هم بزنید. سپس سرکه را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر اجازه دهید تا مواد آمیخته شوند. گوشت را که با حرارت ملایم تفت داده و در آن را گذاشته اید با کمی آب بپزید تا آب آن کاملاً تمام شود. سپس گوشت را به مخلوط تابه اضافه کرده و هم بزنید.

ماهرخ جواهری