پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

سوپ | طرز تهیه سوپ سه گوجه


مواد لازم برای سوپ سه گوجه 

پیاز درشت خرد شده :یک عدد

کره یا روغن زیتون :یک قاشق غذاخوری
 
کنسرو گوجه فرنگی :  یک قوطی (800 گرم)
 
گوجه فرنگی خشک :¾ پیمانه
 
رب گوجه فرنگی کم نمک :85 گرم
 
آب مرغ کم نمک :400 گرم
 
کرفس تازه خرد شده :نصف پیمانه
 
گشنیز تازه خرد شده :دو قاشق غذاخوری
 
آب لیموترش :2 تا 3 قاشق چای خوری
 
خامه صبحانه
 
جعفری تازه (اختیاری)
 
 
 

سوپ | طرز تهیه سوپ سه گوجه
 
 
طرز تهیه سوپ سه گوجه
 1. در یک قابلمه متوسط، پیاز را با کره روی حرارت متوسط حدود 10 دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. کنسرو گوجه فرنگی را به همراه نصف پیمانه گوجه فرنگی خشک، رب، آب مرغ، جعفری و کرفس اضافه کنید. بگذارید مواد بجوشند سپس حرارت را کم کنید تا 20 دقیقه نیم جوش باشد.
 
2. در این فاصله، باقی گوجه فرنگی های خشک را یک دقیقه داخل آب داخل مایکروفر بگذارید. آنها را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
 
3. مخلوط گوجه فرنگی را داخل غذاساز بریزید تا پوره شود. آن را داخل شیرجوش بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید. روی آن خامه و  جعفری بریزید و سرو کنید.
 
 

سوپ | طرز تهیه سوپ سه گوجه
نکات تکمیلی در مورد سوپ

سوپ جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
سوپ را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ ، طرز تهیه سوپ سه گوجه