جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

بیف با سس نارگیل


بیف با سس نارگیل

تهیه و پخت این غذا حدود ۳ ساعت زمان نیاز دارد. اما در عوض طعمی جدید را تجربه می کنید.

• مواد لازم

۶۸۰ گرم گوشت گوساله خرد شده

یک عدد پیاز بزرگ

۴ حبه سیر

یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده

دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی

¾ قاشق غذاخوری پودر کاری

یک قاشق چایخوری فلفل هندی

یک قوطی شیر نارگیل

دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

یک قاشق غذاخوری سس سویا

نصف قاشق غذاخوری سس ماهی

یک عدد فلفل دلمه ای زرد خرد شده

۲۳۵ گرم گوجه فرنگی گیلاسی

نمک

دو عدد پیازچه

• روش تهیه

۱. پیاز را به تکه های درشت خرد کنید. زنجبیل و سیر را رنده کنید.

۲. روی گوشت ها نمک بپاشید.

۳. در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های گوشت را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا قهوه ای شوند. سپس گوشت ها را داخل یک بشقاب بریزید.

۴. پیازها را داخل قابلمه بریزید و ۵ دقیقه تفت دهید.

۵. سپس سیر، زنجبیل، پودر کاری و فلفل هندی را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.

۶. در این مرحله شیر نارگیل، شکر قهوه ای، سس سویا و سس ماهی را اضافه کنید و هم بزنید. در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید.

۷. گوشت را داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید.

۸. شعله را کم کنید، در قابلمه را بگذارید تا ۲.۵ ساعت در حالت نیم جوش به آهستگی پخته شود.

۹. هنگامی که گوشت پخته شد، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه دیگر پخته شوند.

۱۰. این خوراک را با پیازچه تزئین و با برنج سرو کنید.